Foto Screenprint Youtube

Bonding med sex

Af Tejs O. T. Lindhardt 25. april 2019

Med sin nye serie Bonding som har den skønne Brendan Scannnell i hovedrollen, bevæger streamingtjenesten Netflix sig ind i et nyt LGBT-univers. Scanell er i øvrigt også selv bøsse.

I sidste uge kom netflixserien Special, baseret på Ryan O’Connells liv med handikappet cerebral parese. Selvom afsnittene kun varer mellem 12 og 17 minutter, er det en ganske morsom serie som vi varmt anbefaler med 5 stjerner.

Her holder streamingtjenesten Netflix dog ikke, for det virker lidt som om alle serier efterhånden skal have en LGBT-person med for at være med på “moden”, behøver vi sige Riverdale og Teen Woolf?

Bonding
Netflix fik i går endnu en serie, hvor en af hovedpersonerne er homoseksuel. Serien er en Netflix' egne originalserier. Der er 7 afsnit med en varighed på mellem 13 og 17 minutter i sæson 1.

I første afsnit møder vi Pete, spillet af Brendan Scannnell. Han har ikke rigtigt været med i noget før udover et par kortfilm og småserier. Vi møder også den gamle skoleveninde Tiff/Tiffany –  også kaldet Mistress Mae.

Mistress Mae er en Dominatrix, og hun står og mangler en vagt/assistent, og fluks hives Pete ind fra højre for at hjælpe. Hans navn er nu Carter, for man skal jo ikke bruge sit eget navn når man foretager sig den slags.

Både Pete og Tiff kæmper med livet, med at der ikke er en kæreste, med hvad de skal med livet og så alle de andre ting.

Kodeord “Melania Trump”
Bonding er en fantastisk sjov serie, og vi har manglet lidt en afløser for Please Like med. Det kunne Bonding meget vel gå hen og blive.

Detaljer som kodeordet “Melania Trump” når man vil ind i det hemmelige rum, og det at Pete har en heteroseksuel roommate der har et brændende ønske om at hans kæreste giver ham en finger bag –, da det skulle være det sidste nye – er selvfølgelig med til at gøre serien endnu sjovere. Vi kan vist godt afsløre her at kæresten ikke vil være med til det der med fingeren, så roommaten er desperat og tilbyder Pete “jobbet” og vil oven i købet give en gratis måneds husleje for det.

I sin egenskab af dominatrixens assistent får Carter (Pete) også tilbuddet om at skulle pisse på en kunde. Tiff vil ikke, men gør Carter det mon?

Det er en vanvittigt sjov historie, og man kan ikke lade være med at grine far start til slut. Vi kan håbe at denne prøveballon bliver forlænget, så vi får en sæson 2 (meget snart)

5 stjerner  

Se traileren

 

 

Tjek os ud

Film

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Der er fuld skrue på det overdådige visuelle i repremieren på Prinsen af Egypten med Fredericia Teater på Det Kongelige Teater.

Betagende flot bibelmusical på Gamle Scene

Fredericia Teater er endnu engang rykket ind på Gamle Scene med musicalen Prinsen af Egytpen der havde verdens...

22. jun
Martin Knudsen, Kim Hammelsvang og Liselotte Krogager har det sjovt på scenen og det smitter ned til folk i salen på Ganløse Kro.

Smittende godt humør i Ganløse

Gansløse Revyen holder til på den hyggelige Ganløse Kro og er – også i år – garant for smittende, hjertevarmt ...

17. jun
Der er masser af spænding og flot samspil mellem Jessica Lyall og Stefanos Bizas i det nye dansedrama About Miss Julie med Dansk Danseteater.

Frøken Julies fald af pinden

Dansk Danseteater er heldige at have den amerikanske koreograf Stephen Shropshire på repertoiret for det er al...

16. jun

Et værdigt farvel til Elton John

Royal Arena var her til aften rammen om en helt særlig koncert, nemlig Elton Johns afskedskoncert. Et festfyrv...

7. jun