Troye Sivan lukker og slukker Forum

Af Tejs O. T. Lindhardt 19. marts 2019

Troye Sivan tog i går Black Box Forum og publikum med storm, og han leverede varen fuldt ud.    

I januar åbnede Years & Years den nyopbyggede K.B. Hallen – i går lukkede den australske popprins Troye Sivan Black Box Forum med maner.  

Det er ved at være tre år siden at Sivan sidst besøgte Danmark på sin Blue Neighbourhood Tour hvor han bl.a. spillede Heaven, Fools, Wild, Cool, Bite, Youth fra samme album. De fem numre havde han også med i går, og lige som sidst var Youth også blandt ekstranumrene. Det var hans ven og med-sangskriver, Leland, der varmede op for Sivan. En del af hans musik ligner også Sivans, men hvad kan man forvente når de to skriver musik sammen.

Præcis kl. 21 startede musikken, og aftenens stjerne trådte forsigtigt frem i venstre side da tæppet gik op – til stor jubel for de mange fremmødte teenagere. Hans første sang, Seventeen, vakte igen jubel, og hurtigt kom både Bloom og Plum.

Flere gange sagde han at han var vild med at være i ”Copenhagen”, og at det var det bedste publikum han havde haft på hele turen. Koncerten var langt fra udsolgt, men publikum var med, og uanset om man var teenager eller oppe i 30’erne kunne man synge med og hoppe op og ned.

Sådan 18 numre går fantastisk hurtigt, også selvom der blev tid til at ping-ponge med balloner fra salen – i øvrigt til stor undren for Troye Sivan for "hvor havde de balloner været før?" Har I virkelig pustet dem op under mine sange, fantastisk, sagde han.  Hvorefter han straks fløj tilbage til sofaset-up’et for at synge den næste sang.

Et af mine yndlingsnumre, ”Lucky Strike”, blev der selvfølgelig også plads til. Han sluttede af med to ekstranumre: Youth fra Blue Neighbourhood-albummet og selvfølgelig monsterhittet MY MY MY, som fik Forums gamle tag til at lette flere meter.

Leverer det han skal
En time før koncerten lagde vi en formodet setliste op svarende til det han havde spillet på andre koncerter under The Bloom Tour – og vi gættede rigtigt.

Koncerten og hans setup var præcist og ganske godt. Troye Sivan leverer det han skal, hverken mere eller mindre. Havde han bare lige givet 3-4 ekstra numre, så var vi måske havnet på 6 stjerner, men nul og niks, det er en maskine: En koncert tager 1 ½ time og thats it.

Så 5 gode stjerner til Troye Sivan og The Bloom Tour. Som lukkede den gamle forum hal med maner, det er nemlig slut med underholdning i den gamle hal under nuværende ledelse, som det ser ud nu.

Setliste

Seventeen
Bloom
Plum
Heaven
Fools
Lucky Strike
Wild
i'm so tired... (Lauv & Troye Sivan cover)
Postcard
The Good Side
What a Heavenly Way to Die
Cool
Bite
1999 (Charli XCX & Troye Sivan cover)
Dance to This
Animal

Ekstra nummer
Youth
My My My!

Tjek os ud

Musik

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul
Sicilia Gadborg og Silas Holst er begge med til at gøre Flashdance på Operaen til en succes.

Fake it to till you make it!

Flashdance på Operaen er fuld af et energisk ensemble der mere end sædvanligt skal udføre noget de ikke er eks...

6. jul