Troye Sivan lukker og slukker Forum

Af Tejs O. T. Lindhardt 19. marts 2019

Troye Sivan tog i går Black Box Forum og publikum med storm, og han leverede varen fuldt ud.    

I januar åbnede Years & Years den nyopbyggede K.B. Hallen – i går lukkede den australske popprins Troye Sivan Black Box Forum med maner.  

Det er ved at være tre år siden at Sivan sidst besøgte Danmark på sin Blue Neighbourhood Tour hvor han bl.a. spillede Heaven, Fools, Wild, Cool, Bite, Youth fra samme album. De fem numre havde han også med i går, og lige som sidst var Youth også blandt ekstranumrene. Det var hans ven og med-sangskriver, Leland, der varmede op for Sivan. En del af hans musik ligner også Sivans, men hvad kan man forvente når de to skriver musik sammen.

Præcis kl. 21 startede musikken, og aftenens stjerne trådte forsigtigt frem i venstre side da tæppet gik op – til stor jubel for de mange fremmødte teenagere. Hans første sang, Seventeen, vakte igen jubel, og hurtigt kom både Bloom og Plum.

Flere gange sagde han at han var vild med at være i ”Copenhagen”, og at det var det bedste publikum han havde haft på hele turen. Koncerten var langt fra udsolgt, men publikum var med, og uanset om man var teenager eller oppe i 30’erne kunne man synge med og hoppe op og ned.

Sådan 18 numre går fantastisk hurtigt, også selvom der blev tid til at ping-ponge med balloner fra salen – i øvrigt til stor undren for Troye Sivan for "hvor havde de balloner været før?" Har I virkelig pustet dem op under mine sange, fantastisk, sagde han.  Hvorefter han straks fløj tilbage til sofaset-up’et for at synge den næste sang.

Et af mine yndlingsnumre, ”Lucky Strike”, blev der selvfølgelig også plads til. Han sluttede af med to ekstranumre: Youth fra Blue Neighbourhood-albummet og selvfølgelig monsterhittet MY MY MY, som fik Forums gamle tag til at lette flere meter.

Leverer det han skal
En time før koncerten lagde vi en formodet setliste op svarende til det han havde spillet på andre koncerter under The Bloom Tour – og vi gættede rigtigt.

Koncerten og hans setup var præcist og ganske godt. Troye Sivan leverer det han skal, hverken mere eller mindre. Havde han bare lige givet 3-4 ekstra numre, så var vi måske havnet på 6 stjerner, men nul og niks, det er en maskine: En koncert tager 1 ½ time og thats it.

Så 5 gode stjerner til Troye Sivan og The Bloom Tour. Som lukkede den gamle forum hal med maner, det er nemlig slut med underholdning i den gamle hal under nuværende ledelse, som det ser ud nu.

Setliste

Seventeen
Bloom
Plum
Heaven
Fools
Lucky Strike
Wild
i'm so tired... (Lauv & Troye Sivan cover)
Postcard
The Good Side
What a Heavenly Way to Die
Cool
Bite
1999 (Charli XCX & Troye Sivan cover)
Dance to This
Animal

Ekstra nummer
Youth
My My My!

Tjek os ud

Musik

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Der er fuld skrue på det overdådige visuelle i repremieren på Prinsen af Egypten med Fredericia Teater på Det Kongelige Teater.

Betagende flot bibelmusical på Gamle Scene

Fredericia Teater er endnu engang rykket ind på Gamle Scene med musicalen Prinsen af Egytpen der havde verdens...

22. jun
Martin Knudsen, Kim Hammelsvang og Liselotte Krogager har det sjovt på scenen og det smitter ned til folk i salen på Ganløse Kro.

Smittende godt humør i Ganløse

Gansløse Revyen holder til på den hyggelige Ganløse Kro og er – også i år – garant for smittende, hjertevarmt ...

17. jun
Der er masser af spænding og flot samspil mellem Jessica Lyall og Stefanos Bizas i det nye dansedrama About Miss Julie med Dansk Danseteater.

Frøken Julies fald af pinden

Dansk Danseteater er heldige at have den amerikanske koreograf Stephen Shropshire på repertoiret for det er al...

16. jun

Et værdigt farvel til Elton John

Royal Arena var her til aften rammen om en helt særlig koncert, nemlig Elton Johns afskedskoncert. Et festfyrv...

7. jun