Foto Pressefoto / Universal Music

De Forest klar med ny single

Af Marie Nielsen 20. august 2014

"Drunk Tonight" hedder den nye single fra Emmelie de Forest, Eurovisionsvinderen fra 2013

I 2013 vandt Emmelie de Forest en overbevisende sejr ved Eurovisionen i Malmø. Nu er hun klar med det første singleudspil fra sit kommende album.

Hvem husker ikke den aften i 2013, da de Forest tog trofæet, med sangen "Only Teardrops"? Og ikke mindst hendes formidable optræden ved Eurovisionen i København i år, hvor hun stod for den officielle ESC #joinUs-sang "Rainmaker"?

2014 har været et travlt år for Emmelie, hvor hun har været på forårstour med sit band og i udlandet og optrådt til diverse begivenheder, blandt andet en del Melodi Grand Prix finaler og LGBT- arrangementer.

Ved siden af alt dette har hun arbejdet på sit andet album, hvorfra nummeret "Drunk Tonight" er første singleudspil. Nummeret er skrevet i Los Angeles sammen med MoZella, (der bl.a. har været med til at skrive Miley Cyrus' "Wrecking Ball") og Rune Westberg.

I en pressemeddelelse fra Universal Music udtaler Emmelie de Forest om samarbejdet med MoZella: "MoZella er en skøn person og sangskriver at arbejde sammen med. Vi sad i flere timer og talte om vores personlige oplevelser i livet; Glæder og sorger, barndom, forelskelser, familie, kærester og ekskærester. Og det var sådan vi skrev ”Drunk Tonight”.

På XQ28 har vi hørt nummeret, som udkom i mandags, og det er et ganske godt singleudspil fra den unge sangerinde. Om "Drunk Tonight" udtaler de Forest i selvsamme pressemeddelelse: "Nummeret handler om en oplevelse jeg selv har haft for et par år siden. En eks-kæreste, der ringer mig op og siger at han savner mig og vil have mig tilbage. Men i virkeligheden er han bare fuld og leger med mine følelser. Jeg tror, det er noget mange kender til. Man ved, at et forhold er slut, men alligevel ringer ens eks op efter et indtag af lidt for mange øl. Det kan virkelig give flossede følelser, for skal man følge sit hjerte der hvisker at det måske kunne blive til noget igen, eller skal man følge sin fornuft?

Mon ikke det er en situation, mange kan nikke genkendende til? Du kan i hvert fald få en lille smagsprøve på "Drunk Tonight" HER

Hvornår Emmelie de Forest udkommer med sit 2. album vides endnu ikke. Dog forlyder det at hendes 2. album bliver lidt anderledes end debutalbummet. Det kommer Emmelie afslutningsvis ind på i pressemeddelelsen : "Lige nu har jeg tid til at fordybe mig i musikken og gøre det jeg elsker aller mest. Mine nye sange er på den måde blevet lidt mere personlige. Men med alle de store omvæltninger er jeg samtidig også rastløs indimellem. Der skal ske noget nyt hele tiden, og det tror jeg afspejler sig i lyden på mine nye sange."

Singlen "Drunk Tonight" kan du købe på iTunes og herfra kan der kun lyde: "Go and get it."

Tjek os ud

Musik

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr