Årets tre charmerende medvirkende i Ganløse Revyen, Camille Rommedahl, Martin Knudsen og Liselotte Krogager. , Foto Ganløse Revyen

Varm og charmerende aften i Ganløse

Af Per Lundsgaard 18. juni 2018

Der er altid en helt særlig stemning på Ganløse Kro når man sidder bænket ved de lange borde og skel se revy. De nye ejere har formået at videreføre den varme familiefølelse til årets revy.

Titel:
Ganløse Revyen 2018

Teater:
Ganløse Kro

Spilleperiode:
17. juni - 31.august 2018

Maden er stadig lækker og i år var deserten tilbage så vi mætte og glade kunne tage fat på aftenens revy – der trods alt er hovedbegivenheden. Den begynder med alle tre medvirkende stående med ryggen til publikum, men hurtigt får de vendt sig, og så er vi godt i gang med Peter Oliver Hansen og Søren Sebbers festlige åbningsnummer om netop at være åbne. 

Derefter går det derudaf i bølgegang mellem numre der er dårlige,  numre der er bedre og enkelte der er rigtigt gode. Fælles for dem alle er at de bliver leveret med en smittende energi af de tre medvirkende skuespillere på scenen: Camille Rommedahl. Liselotte Krogager og Martin Knudsen. 

Der er en del numre der kredser om danskheden og de fremmede der kommer herop – bedst er Martin Knudsen i nummeret Den sidste dansker af Jantzen og Aagaard, men der er lige et vers for meget. Mange steder er numrene længere end pointerne kan holde, og en ekstra intim-trimning vile være godt. 

Til de sjove og underfundige indslag hører også Liselotte Krogager i nummeret om pensionisten der kigger med år andre kigger ned på deres forskellige skærme – og dermed får en masse friske og frække nyheder. 

Liselotte Krogager har også et nummer med Martin Knudsen som er en herlig parafrase over Ida og Bent Froms nummer fra 1980 "Livets gang" som Grethe Sønck gjorde berømt i Cirkusrevyen – det år til musik af Otto Francker. Her er pensionisterne kommet på en tur til rag med en gymnasieklasse – og det går ikke stille af. 

Camille Rommedahl har et sjovt og rammende nummer om en pædagog der skal huske alle børnenens forskellige intolerancer og særbehov – samt de mere og mere excentriske navne de små poder efterhånden har - det er en meget vellykket tekst skrevet af Casper Sloth. 

Der er også et fint lille stille og eftertænktsomt nummer om at huske at tage livet i brug – og så er der en herlig hyldest til Birthe Kjær i anledning af 50-års jubilæet for Dansktoppen inden vi når til aftenens finale som runder flot af hvor vi startede i Peter Oliver Hansens elegante nummer om ikke at ville lukke. 

Michel Castenholdt havde iscenesat hjertevarmt og Elise Ruusunen havde fået numrene piftet op med elegante og sjove trin til Søren Sebbers liflige musikledsagelse.

Jo det var endnu en varm og charmerende aften på Ganløse Kro – og herligt at revytraditionen videreføres. 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Turen går til Prag 

Så går turen til Prag. Vi tager med DSB Interrail og bor på det tidligere Boscolo Prague som nu hedder Carlo I...

Som vi skrev for noget tid siden, skulle vores næste rejse fortages med tog så i samarbejde med DS...

Pelle Erobreren på Østre Gasværk Teater er fuld af flotte scenebilleder - men forestillingen er lang og uden dybde.

Pelle Erobreren er en lang men light udgave af romanen på Østre Gasværk

Ensformigt skuespil og dårlig lyd er desværre hvad man hæfter sig ved efter at have set Pelle Erobreren som mu...

11. nov
Marie Mondrup yder en af sin smukkeste præstationer i forestillingen Muleum på Husets Teater.

Når livet vinder over døden

Marie Mondrup løfter tekst og historie helt op under de himmelstrøg som hovedpersonen Julie i monologen Muleum...

11. nov
Jonathan Chmelensky er en både mandig og følsom Gennaro i Nikolaj Hübbes fejlskud af en nyfortolkning af nationalballetten Napoli.

Man kan ikke slå Bournonville ihjel

I balletten Napoli på Det Kongelige Teater viser et stærkt dansende hold hvilken styrke der er i Bournonvilles...

4. nov
Oscar Dietz, Kasper Leisner og Mikkel Moltke Hvilsom som engel, Djævel og Kat i forestillingen Djævelens Lærling på Refshaleøen.

Ujævn forestilling om et helvede i forandring

Musical-udgaven af Kenneth Bøgh Andersens roman, Djævelens Lærling, er kulørt og fornøjelig og reddes af gode ...

4. nov