Årets tre charmerende medvirkende i Ganløse Revyen, Camille Rommedahl, Martin Knudsen og Liselotte Krogager. , Foto Ganløse Revyen

Varm og charmerende aften i Ganløse

Af Per Lundsgaard 18. juni 2018

Der er altid en helt særlig stemning på Ganløse Kro når man sidder bænket ved de lange borde og skel se revy. De nye ejere har formået at videreføre den varme familiefølelse til årets revy.

Titel:
Ganløse Revyen 2018

Teater:
Ganløse Kro

Spilleperiode:
17. juni - 31.august 2018

Maden er stadig lækker og i år var deserten tilbage så vi mætte og glade kunne tage fat på aftenens revy – der trods alt er hovedbegivenheden. Den begynder med alle tre medvirkende stående med ryggen til publikum, men hurtigt får de vendt sig, og så er vi godt i gang med Peter Oliver Hansen og Søren Sebbers festlige åbningsnummer om netop at være åbne. 

Derefter går det derudaf i bølgegang mellem numre der er dårlige,  numre der er bedre og enkelte der er rigtigt gode. Fælles for dem alle er at de bliver leveret med en smittende energi af de tre medvirkende skuespillere på scenen: Camille Rommedahl. Liselotte Krogager og Martin Knudsen. 

Der er en del numre der kredser om danskheden og de fremmede der kommer herop – bedst er Martin Knudsen i nummeret Den sidste dansker af Jantzen og Aagaard, men der er lige et vers for meget. Mange steder er numrene længere end pointerne kan holde, og en ekstra intim-trimning vile være godt. 

Til de sjove og underfundige indslag hører også Liselotte Krogager i nummeret om pensionisten der kigger med år andre kigger ned på deres forskellige skærme – og dermed får en masse friske og frække nyheder. 

Liselotte Krogager har også et nummer med Martin Knudsen som er en herlig parafrase over Ida og Bent Froms nummer fra 1980 "Livets gang" som Grethe Sønck gjorde berømt i Cirkusrevyen – det år til musik af Otto Francker. Her er pensionisterne kommet på en tur til rag med en gymnasieklasse – og det går ikke stille af. 

Camille Rommedahl har et sjovt og rammende nummer om en pædagog der skal huske alle børnenens forskellige intolerancer og særbehov – samt de mere og mere excentriske navne de små poder efterhånden har - det er en meget vellykket tekst skrevet af Casper Sloth. 

Der er også et fint lille stille og eftertænktsomt nummer om at huske at tage livet i brug – og så er der en herlig hyldest til Birthe Kjær i anledning af 50-års jubilæet for Dansktoppen inden vi når til aftenens finale som runder flot af hvor vi startede i Peter Oliver Hansens elegante nummer om ikke at ville lukke. 

Michel Castenholdt havde iscenesat hjertevarmt og Elise Ruusunen havde fået numrene piftet op med elegante og sjove trin til Søren Sebbers liflige musikledsagelse.

Jo det var endnu en varm og charmerende aften på Ganløse Kro – og herligt at revytraditionen videreføres. 

Tjek os ud

Teater

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr