Foto Tejs Lindhardt ©

Nimbs luksusbrunch er tilbage

Af Jesper Andersen 24. april 2015

Vi har alle været ude at spise brunch og valgt steder enten med buffet eller tallerkenservering.  Men smag og behag varierer, og kan man lide at have god tid, og ikke mindst det lidt luksuøse, så er det Nimbs luksusbrunch, man skal vælge. Her går man ikke på kompromis. Hellere undvære tre halvdårlige brunch og så spare pengene til brunchen på Nimb.

Hvor
Nimb Bar

Hvornår
Søndag

Pris
495 kr. pr. cov
Book her

Du mærker det, straks du træder ind i pejsestuen på Nimb: Du skal forkæles og kan ikke gøre andet end at slappe af og nyde. Nyde de smukke omgivelser, den rolige atmosfære og en brunch ud over det sædvanlige.

Du bliver mødt af smilende tjenere, der byder dig velkommen, tager dit overtøj og følger dig hen til dit bord. En pianist sidder i hjørnet og fylder lokalet med bløde toner, der får en hver form for stress til at flyde bort fra kroppen.

Nimbs luksusbrunch starter med en lille apetizer, fortsætter med en overdådig buffet og slutter af med en dessert.

Til ”forretten” fik vi skænket et glas Crémant de Bourgogne og fik valget mellem en anretning med østers eller pocheret laks. Vi valgte begge laksen og fik en delikat lille ”hapser”, der gør én klar til at indtage buffeten.

Café latte, au lait, cappuccino, te og alt det andet er også muligt. Vi vælger stempelkaffe – ”Hvad du ønsker, skal du få…”  og så fløde til, når nu man har muligheden, og det hele alligevel føles lidt syndigt!

Vi bevæger os over til buffeten, der diskret men overdådigt står i et tilstødende lokale til pejsestuen. Det er her, man skal huske, at man kan gå flere gange! For det er svært at vælge fra – det hele er indbydende. Man går fra anretning til anretning og tager lidt fra hver, en tallerken har sin begrænsning, og man må gå til sit bord og komme tilbage til det, man sprang over, og starte der, hvor man sluttede.

Små laksebidder med agurk og rygeost, saltbagt selleri med syltede bøgehatte, tatar, andeconfit, charcuteri med hjemmesylt og oste er bare nogle af de lækkerier, du kan vælge. Et blødkogt æg, er ikke bare et blødkogt æg i æggebæger hos Nimb; det serveres her i en lille skål med duxelle af svampe og trøffel, der giver dig en helt anden oplevelse.

Nimb brunch i pejesalen er absolut toppen af poppen, hvis man kan bruge det udtryk om mad, det er en fantastisk oplevelse. Brunchen koster 495,00 kr. Der er åben både lørdag og søndag, der er to seats, kl. 10 og kl. 13.00, og så har du 2½ time. Bordbestilling anbefales

Se de lækre ting på billederne i galleriet.

Brunchen kan være ændret siden vi skrev artiklen. Så søg altid på www.Nimb.dk

Tjek os ud

Gourmet Guide

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Marie Mondrup ligger ikke på den lade side i forestillingen Så længe mit hjerte slår på Folketeatret.

En fin hyldest til en dansk sangskat

Der er humor, hjerte og smerte i Folketeatrets fine forestilling der bruger sange fra Giro-413 som sin base. 

18. jan

Nervepirrende lesbisk serie på HBO

Er der noget bedre end autentiske historier, som man får i HBO Nordics serie “Gentleman Jack”, som er bygget p...

16. jan

JOB - Et enkelt menneske

I 1930 skrev Joseph Roth en roman som dengang var en milepæl i emmigrantlitteraturen og til stadig er yderst a...

15. jan
Holly Dorger og Jonathan Chmelensky er i centrum af balletten Balle della Regina der er et af højdepinkterne i balletprogrammet Ballet de Luxe på Det Kongelige Teater.

Kongelig luksus

Den Kongelige Ballet har inviteret til en klassisk luksusaften på Gamle Scene med et elegant og smagfuldt ball...

14. jan