Crime Passionnel 

Af Daniel J. Delove 26. marts 2015

I tidligere artikler har jeg skrevet om mange forskellige parfumer, hvilke hovedtyper der findes, hvad og hvem de egner sig til, og hvor man kan få dem. Når man har valgt sin parfume, kan man så købe den i det lokale parfumeri eller det nærmeste shoppingcenter, hvad enten det er Chanel, Yves Saint Laurent eller andre spændende dufte. Det kan hurtigt blive en rituel og lidt kedelig tom upersonlig rutine, som man gentager igen og igen, men det er heldigvis aldrig for sent at bryde en indgroet vane og opleve helt nye, meget anderledes og spændende ting.

Crime Passionnel er en eksklusiv parfumeforretning, der sælger luksuøse dufte, som du ikke har prøvet før. Duftene er helt anderledes en dem, man kan købe i de typiske kommercielle shoppingcentre, der henvender sig meget bredt til den mere almindelige forbruger.

Aivaras Stanevicius og  Domas Monkevičius  er hjernerne bag Crime Passionnel, og idéen bag parfumeforretningen er at give den kræsne kunde oplevelsen af at være under forhør efter en forbrydelse.

Og ikke blot en forbrydelse, men en forbrydelse begået af lidenskab, en kriminel handling dikteret af overvældende følelser og passion, som man simpelthen ikke kunne lade være med at begå, da man gik ind i forretningen og blev udsat for en uimodståelig påvirkning og et eksklusivt sanseindtryk, der gav en helt anden totaloplevelse end den, man plejede at få, når man blot handlede i en helt almindelig butik.

Designet, den luksuøse indretning og de sensationelle parfumer rundt om i lokalet, overvælder kunden med sensuelle dufte og stærke sanseindtryk.

Butikken er særdeles spændende, funktionelt og rustikt disponeret, og lokaliteterne minder mest af alt om et avanceret parfumelaboratorium, som er i fuld gang med at producere den forbudte og kriminelle nektar til de få udvalgte og mest kræsne forbrugere.

Forretningen er ikke kun en forretning, der sælger parfumer, men en forretning, hvor man som kunde får en smuk og overdådig totaloplevelse bestående af en utrolig masse ganske overvældende, meget positive og flot koordinerede sanseindtryk.

En ægte, stærk og lidenskabelig oplevelse i hjertet af København, hvor man bliver suget ind i et eksotisk univers af spændende franske og italienske dufte, og hvor hver parfume er skabt af mennesker, der brænder for deres arbejde og forstår at sætte pris på den eksklusive og personlige kvalitet af hver duft.

Parfumerne er således ikke kun parfumer, men meget mere end det, for hver eneste parfume fortæller en spændende historie og har en god ide og en bevidst tanke bag sig.

Nu når foråret er på vej, og fuglene synger af glæde, så skal man jo finde en parfume ogs til denne årstid, og efter mit besøg hos Crime  Passionnel,  vil jeg give jer mine fire favoritter, selvom det har været svært at vælge mellem de mange fascinerende dufte.

Amouage - Journey Man
Amouage laver ikke kun dufte til sofistikerede kvinder men også til den selvsikre og selvbevidste mand, der tør dufte af noget!

Denne parfume hedder ikke Journey Man for sjov, for når man tager den på, er det som at rejse i et univers med krydrede og træagtige dufte.

Et krydret stænk af tonkabønner, læder og røgelse gør at denne parfume bidrager med en lækker og maskulin duft, der nemt kan bæres af den stilsikre og selvsikre moderne mand.

1,650 DKK for 100 ml 

Amouage - Dia
Amouage har været med i spillet længe og spiller som altid med store stærke træk.

Dia er en parfume med umisforståelige signaler af elegance og en duft, du sagtens kan bruge både til hverdagen, på arbejdspladsen og når du er til  cocktailparty.

Flasken er lavet af 24% fransk blykrystal, som er prydet med pink guld, og såvel det flotte flaskedesign som den eksotiske duft er skabt med inspiration fra sofistikerede berømte kvinder.

Parfumen indeholder violette blade, figen og estragon, og friske blomster.

1,620 DKK for 100 ml

Costume National  - So Nude
Selvsikre og stærke kvinder er med til at skabe liv og er med til at give liv, og So Nude er en parfume, som udstråler en selvsikker kvinde, der ikke er bange for at afsløre sin stærke personlighed.

Denne parfume udstråler ikke kun selvsikkerhed, men sender også signaler om en moderne kvinde, der tør stå fast og udtrykke sine følelser og sin sensualitet.

Når man lugter til parfumen, opleves i begyndelsen krydrede dufte af kardemomme og spidskommen med en lille baggrundsduft af neroli og lidt damask rose.

Sandeltræ i parfumen er med til at give en dybde til duften og gøre parfumen komplet.

830.- DKK For 100 Ml

620.- DKK For 50 Ml

450.- DKK For 30 Ml

Atelier Cologne - Orange Sanguine
Det er tidlig morgen, hvor du nyder solen rejse sig på himlen og de varme stråler smiler ned til dig, medens du drikker din grønne the og nyder udsigten fra vinduet.

Du gør dig klar til en ny dag, en ny start, og hvad gør man så for at friske sig op til starten på en lang dag?

Man nyder duften af blodappelsiner fra Italien, den friske citrus duft blandet med jasmin fra Egypten og en lille streg af træ fra indonesien, som giver den varme og runde afslutning på den friske cologne. 

Hvis du leder efter den perfekte forårs- og sommerduft, kan jeg varmt anbefale Atelier Cologne – Orange Sanguine.

710 .- for 100 ml + 30 ml + Æske i læder.

450. - for 30 Ml 

 

Der er mange flere eksotiske og lokkende dufte hos Crime Passionnel, og man kan købe parfumerne og læse mere om parfumeriet på hjemmesiden crime-passionnel.com

Hvis du ikke kun er ude efter en lækker og personlig parfume, men også ønsker en oplevelse for livet, kan det varmt anbefales at besøge Crime Passionnel i Hyskenstræde 14 st.

Åbningstider:

Man-Tors 11:00 – 18.00

Fre 11:00 – 19:00

Lør 11:00 – 16.00

OBS:
Hvis du gerne vil opleve magien og rustikken hos Crime Passionnel og er interesseret i at lære mere om parfumeriet, er der mulighed for andre tider og privat shopping.

Man skal bare ringe til følgende nummer:

+45 42 76 66 11 

Tjek os ud

Mode og Design

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingemann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr
Smukke Gamle Scene var ramme om Operaakademiets koncert.

Operaakademiets koncert afspejler tingenes tilstand i den professionelle operaverden

Sangernes varierende niveau, sygdom og lejlighedsvist også instruktørens misgreb gjorde Operaakademiets konc...

8. apr
Der er masser af knald på 80'er farver og fest i Grand Prix musicalen Vi maler byen rød med Musicalteatret.

Grand Prix musical er stadig et hit

Musicalteatret har igen sat musicalen Vi maler byen rød op, og den er da også teatrets største succes gennem t...

7. apr