Foto Screenprint Youtube

Får Kevin Spacey (gen)rejsning?

Af Tejs O. T. Lindhardt 27. december 2018

Nærmest som en trailer for “næste” sæson af House of Cards er Kevin Spacey nu endelig på banen med en . . . lidt mærkelig video.

Den 30. oktober 2017 lukkede den amerikanske skuespiller Kevin Spacey brutalt for sine sociale medier da verden første gang hørte om de alvorlige anklager mod ham for seksuelt overgreb.

Den første anklage om seksuelt overgreb kom fra skuespillerkollegaen Anthony Rapp som Spacey angiveligt skulle have forsøgt sig med da Rapp var 14 år.

Kevin Spaceys sidste tweet kom den 30. oktober hvor han lagde sig fladt ned og sagde undskyld HVIS han havde gjort noget. Episoden fandt sted for over 30 år siden, han var fuld og huskede i øvrigt ikke meget fra dengang.

Selvom flere stillede fandt det besynderligt hvorfor man først reagerede 30 år efter, så gik det slag i slag.

Flere meldte sig nu på banen om overgreb og tilnærmelser. Folkedomstolen var ikke sen til at dømme, så spørgsmålet er om han nogle sinde får oprejsning.

Dømt af folkedomstolen 
Der skulle ikke meget ballade til før folket dømte Spacey, og næst i rækken var den amerikanske streamingtjeneste, Netflix, som prompte skrev Spacey af den yderst populære serie, House Of Cards, og annullerede andre aftaler med skuespilleren.

Resultatet så vi da House Of Cards, sæson 6 havde premiere den 2. november. Respekt for Robin Wright, som er en fantastisk skuespiller, men hun løfter absolut ikke opgaven som præsident Underwood – der findes kun en Underwood.

I retten den 7. Januar
Retten ruller den 7. januar med Kevin Spacey på anklagebænken for seksuelt krænkelse af den tidligere TV-vært, Heather Unruhs, søn. Det skete angiveligt på en restaurant i 2016.

Da meddelelsen om anklageskriftet kom, offentliggjorde en indtil da meget tavs Kevin Spacy en video med navnet “Let me be Frank”. Iført juleforklæde, (m)anden er slagtet agerer han mellem at være Kevin Spacey og Frank Underwood.

Han kigger direkte ind i kameraet og siger: I know what you want!, mens han kigger på den mest Creepy måde ind i kameraet, og forsætter: Ja, jeg ved de har prøvet at skille os – med hvad vi har, er for stærkt et bånd.

Hvad Kevin Spacey egentlig vil med denne video, er et interessant spørgsmål. Indtil videre er den set mere end 7 millioner gange alene på YouTube .

Der er ingen tvivl om han spiller et højt og farligt spil når han blander fakta og skuespil.

I videoen siger han bl.a.

“Men jeg kan love dig, at hvis jeg har betalt for det har gjort, så kan jeg fortælle at jeg sandelig ikke vil betale for det jeg ikke har gjort.”

Min selvtillid vokser dag for dag. Jeg er blevet løjet død, og jeg er sikker på at I snart vil få hele sandheden. I har nemlig fortjent hele sandh . . Her stopper Spacey op et kort øjeblik og siger så: I så mig faktisk aldrig dø, gjorde I? Og så tager han sin Underwood ring på.

 

Se klippet her

 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Der er fuld skrue på det overdådige visuelle i repremieren på Prinsen af Egypten med Fredericia Teater på Det Kongelige Teater.

Betagende flot bibelmusical på Gamle Scene

Fredericia Teater er endnu engang rykket ind på Gamle Scene med musicalen Prinsen af Egytpen der havde verdens...

22. jun
Martin Knudsen, Kim Hammelsvang og Liselotte Krogager har det sjovt på scenen og det smitter ned til folk i salen på Ganløse Kro.

Smittende godt humør i Ganløse

Gansløse Revyen holder til på den hyggelige Ganløse Kro og er – også i år – garant for smittende, hjertevarmt ...

17. jun
Der er masser af spænding og flot samspil mellem Jessica Lyall og Stefanos Bizas i det nye dansedrama About Miss Julie med Dansk Danseteater.

Frøken Julies fald af pinden

Dansk Danseteater er heldige at have den amerikanske koreograf Stephen Shropshire på repertoiret for det er al...

16. jun

Et værdigt farvel til Elton John

Royal Arena var her til aften rammen om en helt særlig koncert, nemlig Elton Johns afskedskoncert. Et festfyrv...

7. jun