Foto Screenprint Youtube

Grandprixveteran: En perverteret forestilling

Af Tejs O. T. Lindhardt 17. maj 2019

I et facebookopslag kalder kult/grandprixveteranen Ivan Pedersen, Eurovision-showet for en perverteret forestilling med drag/ bøsse/ fetich/lgbtqprst?/ SM/ natdisco hvor ALT handler enten om at komme ud af skabet eller at have fået en kønsskifteoperation.

Hvor mange stjerner giver du Drømmene er forbi"

I går kunne man se Eurovisionens anden semifinale, og til stor glæde for Danmark fik vores Eurovisions håb Leonora en plads i finalen hvor hun skal optræde som nr 6 ud af 26 lande.

Den tidligere grandprixsanger Ivan Pedersen er dog ikke så tilfreds med den store konkurrence på et generelt plan. I et facebookopslag i onsdagsskrev han følgende:

“Kom ALLIGEVEL til at se første præsentation af halvdelen af GP sangene i går aftes. Arrrrmen altså: Jeg har INGEN problemer med bøsser, generelt og ude i det virkelige liv. Tro mig, jeg mener det. Jeg har derimod et problem med, at en TV transmitteret musik-leg/ komponist-konkurrence er blevet til en stor drag/ bøsse/ fetich/lgbtqprst?/ SM/ natdisco/ perverteret forestilling, hvor ALT handler enten om at komme ud af skabet - eller at have fået en kønsskifteoperation og have styrke til at være den, man er, bare det ikke er almindelig, - eller at stå på en svejende stang og synge opera - eller hvor lang tid en gnist-vandfald kan løbe uafbrudt.

Kan nogen finde MUSIKKEN langt inde bagved alt det syngen pivfalsk, alt det gejl, lys, dans, ild, læder-fetish, pladder - speedsnakkende værter, råben og skrigen og andet unødvendigt PIS? Ja, jeg er GAMMEL, ja, min hovedinteresse i GP er musikken, dens udførelse og hvem, der har skrevet den, og ja, den danske GP sang er sgu´nærmest som en normalitets-oase midt i dette Sodoma og Gomorra, hvor vores solists eneste gimmick er en rød læbestift. Undskyld bøvset - der var pres på, og jeg er HELT ædru, mens jeg skriver dette.”

For dem der ikke lige ved hvem Ivan Pedersen er, så var han i årene 1982 - 1987 medlem af gruppen Laban hvor han var frontsanger sammen med Lecia Jønsson. De er nok mest kendt for hittet “Hvor ska’ vi sove i nat”. Han deltog også i det danske Melodi Grand Prix i 1982 med sangen “Drømmene er forbi” som han kom på sidstepladsen med.

Godt og vel 300 har kommenteret på Ivan Pedersens opslag på facebook, og umiddelbart mener mange det samme som han, i hvert fald dem der følger ham.

Ikke fulgt med tiden
Men den tidligere grandprixvært mener noget andet, for dagbladet BT har i dag en historie om Ivan Pedersens facebookopslag, og her fortæller tidlligere grandprixvært Jørgen de Mylius: Han kan have ret i en flig af det. At showet er blevet lidt overdrevet. Men det er sådan det er. Man kan ikke skrue tiden tilbage.

Han fortæller også at Eurovisionen er blevet større, der er flere lande med, og Eurovisionen har altid været en fest - også for bøsserne.

"Ivan Pedersen er bare blevet ældre og ikke fulgt med tiden" siger han han til BT.

Jørgen de Mylius har i øvrigt været vært ved det danske Melodi Grand Prix hele 11 gange og været kommentator på den internationale Eurovision Song Contest 24 gange.

Se videon her
 

https://www.youtube.com/embed/xZIsdW3rs-Q

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

De festlige og velsyngende medvirkende i kabareten Oh Baby It's Cole der lige nu spiller i Krudttønden.

Be-dejligt!

Lille Cole Porter kabaret i Krudtønden er fuld af smittende godt humør og kærligt genhør med en masse fantasti...

20. maj
Balletten i operaen Nixon in China er en af forestillingens stærke scener.

En bog! En bog! En bog! En bog!

Det er Maos Lille Røde der synges om i operaen Nixon in China om den amerikanske præsidents møde med den kines...

14. maj

Hip Hurra for Bamsefar

Dyrene i Hakkebakkeskoven er endnu engang på børneplakaten, og denne gang er det Teater V der i samarbejde med...

11. maj
Ternet Ninja af Anders Matthesen rammer på alle måder plet med sin blanding af komedie og moral.

Ternet Ninja rammer plet

Anders Matthesens animationsfilm over hans egen børnebog, Ternet Ninja, er både en klukkende sjov satire og en...

8. maj