Foto Pressebillede

Elton John giver den bedste lyd

Af Tejs O. T. Lindhardt 17. maj 2019

Hvor tit har man ikke været til en koncert eller læst anmeldelser på nettet hvor lyden til en koncert kritiseres, og man har fået en rigtigt dårlig oplevelse på baggrund af dette. Den tid er måske ved at være forbi for firmaet PEEX lancerer nu en helt ny måde at opleve en koncert på.

Da vi i januar 2018 skrev at Elton John ville give koncert i Danmark den 18. maj, havde man på ingen måde drømt om at billetsalget i Royal Arena ville gå så godt at der faktisk ville komme en ekstra koncert. Ikke desto mindre giver Sir Elton John hele to koncerter i år i Royal Arena, nemlig den 18. maj og den 6. juni.

Sir Elton John fyldte tidligere i år 72 år, og det er noget af en opgave den store sanger har sat sig selv på. I 2018 startede han nemlig på sin afskedsturne som han har døbt ‘Farewell Yellow Brick Road’. Turen slutter i 2020, og til den tid vil Sir Elton John have givet ikke mindre end 300 koncerter verden over.

Dårlig koncertlyd
I de sidste fire år har Elton John samarbejdet med med firmaet PEEX, og sammen har de udviklet en helt ny måde at være til koncert på.  

"I hele min 50-årige karriere har det at optræde live altid været meget vigtigt for mig. Jeg er utroligt passioneret for at give mine fans den bedst mulige optræden for at sikre dem den bedst mulige oplevelse. I de sidste 4 år har jeg arbejdet sammen med det talentfulde team hos PEEX som har udviklet en utrolig ny teknologi der vil revolutionere måden fans lytter til koncertmusik på”, fortæller Sir Elton John i i en video.

Man downloader app’en PEEX Live, og så lejer man en slags høre-slynge på koncertstedet (se billederne ude til højre), og via sin app kan man så skrue op eller ned for vokalen, samt for guitar, keyboards, bad og trommer. Det giver koncertbrugeren mulighed for at skræddersy sin lydoplevelser lige efter sine egne ønsker.

Vi er meget glade for at tilbyde PEEX LIVE-oplevelsen til endnu flere fans i hele Europa. Vi har opfundet en ny musikteknologi som vi tror på vil revolutionere koncertoplevelsen og er sikre på vil være en game-changer for koncerter”, fortæller Pieter Hamelink, Chief Executive Officer hos PEEX.

Den første PEEX koncert i Danmark bliver Elton Johns første koncert i Danmark den 18. maj, og selvfølgelig også den 6. juni — begge dage i Royal Arena.

Skal man til koncerten, kan man med fordel allerede nu downloade app’en eller bestille via hjemmesiden PEEX. Lejeprisen vil være 10€ for at leje den lille “bærbare” enhed.

PEEX tilbyder også 20% forudbestillingsrabat for fans der booker online på forhånd med forudbestillingskode 'ELTON'.

Til koncerten den 6. juni, vil vi selvfølgelig teste PEEX når vi skal anmelde koncerten.

Se Elton John fortælle om Peex her

Hvordan virker PEEX, se videoen her

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul
Sicilia Gadborg og Silas Holst er begge med til at gøre Flashdance på Operaen til en succes.

Fake it to till you make it!

Flashdance på Operaen er fuld af et energisk ensemble der mere end sædvanligt skal udføre noget de ikke er eks...

6. jul
Ann Eleonora Jørgensen og Anton Hjejle leverer de to sjoveste præstationer i Shakespeares komedie Helligtrekongers aften i det smukke Grønnegårds Teater.

Underholdende Shakespearefarce i det grønne

En af sommerens helt store fornøjelser er at se Grønnegårds Teatrets årlige klassiker i den smukke have ved De...

29. jun
Der er fuld skrue på det overdådige visuelle i repremieren på Prinsen af Egypten med Fredericia Teater på Det Kongelige Teater.

Betagende flot bibelmusical på Gamle Scene

Fredericia Teater er endnu engang rykket ind på Gamle Scene med musicalen Prinsen af Egytpen der havde verdens...

22. jun