Foto Screenprint Youtube

Sag mod Kevin Spacey frafaldes

Af Tejs O. T. Lindhardt 6. juli 2019

Retsagen mod den amerikanske skuespiller Kevin Spacey har nu taget en helt ny drejning, og det er ikke længere sikkert at han kan dømmes.  

Den amerkanske skuespiller Kevin Spacey er nu et skridt nærmere frifindelse. Den 18-årige mand der arbejdede som afrydder på restauranten Club Car i byen Nantucket, et sted Spacey besøgte, har nu trukket sin anklage tilbage.

I 2016 blev den unge mand efter sigende sigende udsat for en krænkende oplevelse fra skuespillerens side. Han optog forløbet på sin telefon og delte det med sin daværende pigekæreste. Den unge mands mor, Heather Unruh, en tidligere TV-vært for Boston News, førte anklagen mod Kevin Spacey.

I sidste uge blev anklageren bedt om at lægge alle beviser på bordet hvilket betød at den unge mand skulle aflevere sin telefon så hele samtalen med kæresten kunne ses, og ikke kun de screenprints de havde vist retten. Som vi allerede skrev i sidste uge forsvandt telefonen pludselig, og dommeren understregede at den skulle findes og afleveres som bevis.

Nu meddeler den unge mand så at han trækker sin anklage tilbage.

Det betyder at Kevin Spacey ikke længere har et civilt søgsmål over sig, men det betyder langt fra at han går helt fri endnu, da det stadig undersøges om der er begået en strafbar handling.

For at politiet kan undersøge dette skal den famøse telefon afleveres til undersøgelse, og det har anklageren til og med mandag til at få gjort. Sker dette ikke, vil den strafferetslige anklage højst sandsynligt også blive trukket tilbage, og Kevin Spacey undgår mulige fem års fængsel. Tilbage står at det fortsat er uvist om andre kommer frem med anklager mod ham.

Skuespilleren Anthony Rapp fortalte efter den unge mands anklage, at han ikke stod alene. I sine unge år havde Rapp nemlig også angiveligt  haft “fornøjelsen” af Spaceys tilnærmelser. Kevin Spacey meldte prompte u, at han ikke huskede hændelsen, men at han undskyldte mange gange hvis den faktisk havde fundet sted.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul
Sicilia Gadborg og Silas Holst er begge med til at gøre Flashdance på Operaen til en succes.

Fake it to till you make it!

Flashdance på Operaen er fuld af et energisk ensemble der mere end sædvanligt skal udføre noget de ikke er eks...

6. jul
Ann Eleonora Jørgensen og Anton Hjejle leverer de to sjoveste præstationer i Shakespeares komedie Helligtrekongers aften i det smukke Grønnegårds Teater.

Underholdende Shakespearefarce i det grønne

En af sommerens helt store fornøjelser er at se Grønnegårds Teatrets årlige klassiker i den smukke have ved De...

29. jun
Der er fuld skrue på det overdådige visuelle i repremieren på Prinsen af Egypten med Fredericia Teater på Det Kongelige Teater.

Betagende flot bibelmusical på Gamle Scene

Fredericia Teater er endnu engang rykket ind på Gamle Scene med musicalen Prinsen af Egytpen der havde verdens...

22. jun