85 nationaliteter under Pride Week    

Af Tejs O. T. Lindhardt 12. august 2019

Mangfoldighed: København bliver i høj grad multikulturel under Copenhagen Pride Week. Således lægger danske Airbnb-værter hjem til 16.000 gæster fra 85 lande.

Når du sidder og kigger på din GRINDR, kan du se at noget måske ikke helt er som det plejer for i disse dage under Copenhagen Pride er der ekstra mange turister i byen.

Hovedstaden er på vej til at blive væsentligt mere farverig, ikke mindst som følge af et voldsomt rykind fra hele verden. Således viser en opgørelse fra Airbnb at hele 16.000 udenlandske gæster lægger vejen forbi København under Copenhagen Pride Week - vel at mærke fra 85 lande og 2.326 byer verden over.

Vi er meget glade for at se, at så mange københavnere har valgt at åbne deres hjem for mennesker fra hele verden i forbindelse med en så positiv event. Kampen for accept og lighed af alle mennesker er ekstremt vigtig, og vi er stolte af at kunne bygge bro mellem København og de mange gæster i forbindelse med Copenhagen Pride Week,” siger Hadi Moussa, general manager for Nordeuropa hos Airbnb, til XQ28

Hadi Moussa henviser desuden til at de københavnske Airbnb-værter står til at tjene over 15 millioner kroner under Copenhagen Pride Week. Således er gennemsnitsprisen for en bolig via Airbnb i forbindelse med Copenhagen Pride Week 750 kroner. pr. nat, og værterne beholder op til 97 procent af beløbet.

Opgørelsen viser også at antallet af bookinger i København via Airbnb er 27 procent højere end normalt i netop ugen hvor Copenhagen Pride Week finder sted. Ligeledes fremgår det at hovedleverandørerne af gæster til Copenhagen Pride Week er Frankrig, USA, Tyskland, Storbritannien og Italien.

 
 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Det er Alban Lendorf magiske scenenærvær der gør at balletten Danish Design på Bellevue Teatret hæver sig op over den papirstynde handling om kunstnerens kamp med og mod materialet.

En våd designerdrøm

På Bellevue Teatret genindfører man sommerballet med den lille forestilling Danish Design som har landets stor...

18. aug
Zaira Romero og Rosy Rodriguez som Carmen og Lola i den flotte film om forbudt lesbisk kærlighed i det spanske romamiljø.

Sensuel og intim film om lesbisk kærlighed

Arantxa Echevarria har skabt en film der beskriver både det spanske sigøjner miljø og en spirrende kærlighed m...

5. aug
Samspillet mellem musikere og dansere fik aftenen til at leve ved premieren på Verdensballetten 2019 - her er det Niklas Walentin og Marion Walther i den nye ballet Three af Tobias Praetorius.

Musikken overskyggede dansen

Verdensballetten har haft premiere på Sølyst, og årets udgave er underholdende, sommerflirtende små balletinds...

11. jul
Sicilia Gadborg og Silas Holst er begge med til at gøre Flashdance på Operaen til en succes.

Fake it to till you make it!

Flashdance på Operaen er fuld af et energisk ensemble der mere end sædvanligt skal udføre noget de ikke er eks...

6. jul