Biografisk film om Boy George på vej

Af Michael Andersen 8. september 2019

I kølvandet på de succesfulde film om Freddie Mercury og Elton John er turen nu kommet til den legendariske forsanger i Culture Club.

Det er blevet populært at lave film om kendte LGTB-sangeres liv efter succesen med Bohemian Rhapsody hvor skuespilleren Rami Malek vandt en Oscar for sin præstation som forsangeren i Queen. Den nylige film Rocketman med Tarot Egerton i rollen som Elton John blev også en kritikerrost succes, og tilbage i 2013 spillede Michael Douglas rollen som Liberace i filmen Behind the Candelabra (Mit liv som Liberace) og vandt en Golden Globe for sin præstation.

Nu er turen kommet til den flamboyante Boy George der brød igennem som forsanger i det britiske popband Culture Club i 1981 hvor han vakte en del opmærksomhed med sin aparte, nærmest dragagtige påklædning. Gruppen havde adskillige megahits op igennem 80erne, deriblandt Karma Chameleon og Do You Really Want To Hurt Me?

Culture Club gik i opløsning i 1986 hvorefter Boy George havde en knap så succesombrust solokarriere og endte med at ernære sig som ”celebrity DJ” inden bandet fandt sammen igen og turnerede som en 80’er-act fra 1998 til 2002 og igen fra 2011 med alle deres gamle hits.

Saftigt sexliv
Boy George har hele sit liv været en højtråbende bøsseaktivist der ikke var bleg for at kalde kollegaen George Michael en skabsbøsse og hovere over parksex-skandalen der tvang George Michael ud af skabet i 1998. Mest opmærksomhed skabte Boy George dog med sin selvbiografi, Take It Like A Man, der udkom i 1995. Deri afslørede han saftige detaljer om sit sexliv, deriblandt at den heteroseksuelle trommeslager i Culture Club, Jon Moss, bollede ham under storhedstiden i 80’erne. Vil den slags saftigheder mon komme med i filmen der efter sigende vil fokusere på Boy Georges opvækst i Irland og gennembruddet med Culture Club?

Sacha Gervasi der bl.a. har instrueret filmen om Alfred Hitchcock, skal instruere filmen om Boy George, men han har endnu ikke fundet ud af hvem der skal spille hovedrollen. Der spekuleres nu i om rollen vil gå til en heteroseksuel skuespiller eller en LGTB-skuespiller. Det er filmselskabet MGM, der står bag filmen som Boy George selv er med til at co-producere.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr