Foto Privat Instagram

Dansk kendis slået til blods efter POPism fest

Af Tejs Ellesøe 15. september 2019

Selvom vi skriver 2019 kan homoseksuelle åbenbart ikke være i fred for heteroseksuelle ballademagere. Det måtte sangeren Sigmund i går opleve på egen krop til POPism-festen på det populære sted Chateau Motel.

Rigtigt mange LGBT+’ere elsker at feste, men efterhånden er der ikke mange af de store fester tilbage i det københavnske LGBT+-miljø. Dog findes der stadig tiltag som POPism der afholder fester nogle gange om året hvor de typisk lejer sig ind i et allerede eksisterende partysted.

I går var der POPism-fest i det gamle, nedlagte Pan i Knapbrostræde. Det gamle Pan-skilt er for længst taget ned, og i dag hedder det populære sted Chateau Motel.

Rigtigt mange LGBT+‘ere deltog i gårdsdagens fest på Chateau Motel, og rigtigt mange af dem havde et brag af en fest, men desværre kunne ikke alle tage derfra med en god oplevelse.

Folk stod i kø, og mange andre “VIP’ere” (Chateau Motels egne heteroseksuelle gæster) blev dirigeret uden om køen.

En af aftenes gæster, sangeren Sigmund, havde en knap så fed aften på POPism, og skrev efterfølgende på sin Instagram profil:

Nattens underholdning?!

Så har man også prøvet det.

Tak for al jeres bekymring & kærlighed. Jeg er i god behold og hjemme i sikkerhed!! Politiet er i fuld gang på jagten mod voldsmanden. Jeg glæder mig SÅ MEGET til at se hans klamme fjæs spærret inde i fængsel!

Jeg ved virkelig ikke hvad der skal blive af det her land hvis man som homoseksuel ung mand ikke engang kan tage til en kæmpe fest for HOMOSEKSUELLE uden at blive tæsket i øjet af en eller anden fortabt homofobisk idiot!?!?! THATS IT! I’M PACKING MY BAGS! Jeg ved virkelig ikke om @chateaumotel_ og @popism_cph har styr på deres events?! INGEN vagter, INGEN security?! INGENTING?! Kun klubbens egne gæster og stakkels garderobe piger der må prøve at redde mig fra det psykotiske individ der er ved at angribe mig?!? ALT FOR DÅRLIGT! @chateaumotel_ 

Ingen vagter nogen steder?! Kun store creepy dørmænd der skal bestemme om man er “pæn og vigtig” nok til at komme ind og taler til én som om man er fuldstændig fatsvag?!... NEJ TAK!! Så er det ude af systemet! Nu vil jeg tage et hvil og rense mit sind og min sjæl fra alle de giftige fortabte samfundstabere ude i nattelivet som opfører sig som om de ejer heele verden!

Restituere og fokusere på ting der gør mig glad. 

Som musikken, venner, familien og et simpelt og fredeligt liv hvor man ka gå udenfor sin dør uden at sku kæmpe for sin eksistens og velvære og bare kan være til uden nogle forpligtelser og forklaringer!

Tænk sig! Hvilken drøm det ville være.

Update kommer så snart jeg har hørt fra politiet.

Tak for jeres opmærksomhed”

Hvad siger arrangøren?
Der er ingen tvivl om at det gamle “Pan Venue” er et af de mest fantastiske steder at holde fest. Det tror vi også at POPism festarrangør Kassem Ibrahim synes. Efter gårsdagens fest gik det ikke kun ud over sangeren Sigmund, men også over en anden mand som blev slået ned efter han forlod festen i Knabrostræde. Vi kontaktede efterfølgende Kassem Ibrahim for at høre hvad man havde tænkt sig at gøre fremover. Skal man droppe Chateau Motel som feststed, eller skal der mere sikkerhedspersonale?

“Festen i går gik over alle forventninger og vi havde over 1000 gæster. Det betød også at der var en del udfordringer, som vi skal tage hånd om. Vi holder et møde med Chateau Motel i næste uge for at drøfte hvordan vi tager hånd om det”, fortæller Kassem Ibrahim til XQ28.

Vi følger naturligvis op på historien når der er nyt. 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr