Foto Sandra Thorsson

Svensk charmetrold giver koncerter i Danmark

Af Michael Andersen 22. oktober 2019

Den sexede popsanger Benjamin Ingrosso der blev nr. 7 til Eurovision i 2018, går på scenen i Lille Vega i København søndag den 3. november og i Train i Aarhus den 8. november.

Den kun 21-årige sanger skriver selv sine sange og udgav sidste år debutalbummet Identification i kølvandet på eurovision-succesen med hittet Dance You Off. Albummet fik gode anmeldelser, røg til tops på den svenske hitliste og solgte guld, og Benjamin blev hyldet som den for tiden største musikstjerne i hjemlandet.

Benjamin debuterede allerede som 15-årig i 2015 med nogle singleudgivelser af søde, men imponerende gode kærlighedspopsange der blev lidt mere vovede med tiden. ”Is it me that you see when you touch yourself?” spurgte han i 2017-videoen til Do You Think About Me, og han havde allerede et stort hit med sangen Good Lovin’ inden deltagelsen i Eurovision.

I 2017 fortalte Benjamin i et interview med svenske QX at han er opvokset med en mor hvis bedste venner var bøsser og at familien på et tidspunkt mistænkte Benjamin for at være bøsse fordi han lavede musicals, kunne lide at klæde sig ud og ikke interesserede sig for typiske drengeting som fodbold. Så overvejede han selv hvad det betød at være bøsse, men han tændte desværre ikke på tanken om at skulle være sammen med en fyr.

Han havde prøvet at være på homoklubber i Stockholm og Palma og syntes det var sjovt, men han måtte gå tidligt hjem fordi fyrene gik lige til sagen og ikke bare ville byde på drinks, men også have ham med hjem. Og hvem kan fortænke dem i det? Han ser jo godt ud.

Bedste mandlige live-kunstner 
Med albummet Identification fornemmer man at det at blive lidt ældre klæder Benjamins sangskrivningstalent, og man fornemmer også et stort potentiale for hvad han kan drive det til efterhånden som han modnes endnu mere.

Udover eurovisionsangen byder albummet også på den ret fede single I Wouldn’t Know og den dansable So Good So Fine When You’re Messing With My Mind. Albummets åbningsnummer Behave blev også udgivet som single med tilhørende video på YouTube, og deluxe-udgaven på iTunes inkluderer hitsinglen Tror du att han bryr sig, der er en duet med Felix Sandman og har over 2,2 millioner visninger på YouTube.

I sommer udgav Benjamin singlen Costa Rica, og det forlyder at et nyt album er på trapperne med endnu en singleudgivelse planlagt til november. I mellemtiden kan de pop- og danseglade bøsser så opleve ham optræde med sangene fra Identification til koncerten i Vega. Benjamin har to gange vundet den svenske Rockbjörnen-pris som bedste mandlige live-kunstner, så mon ikke han leverer et godt show?

For yderligere info og billetter, se her

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Skræddersyede drinks i hemmelig kælder

Er niche-gin og special-tonic ved at være et overstået stadie? Så er det måske tid at besøge Kyros & Co i Tegl...

Jeg er så gammeldags at jeg helst skal have min bil med – ALLE steder. I aftes førte det ti...

Jagten på den ultimative sommerdessert

Sol, sommer og gode desserter på Madklubbens to restauranter Bistro Royal og Brasserie Royal.

Selvom den danske sommer altid på en eller anden måde er et godt samtale emne, handler den som regel mest om r...

Kærligheden blomstrer mellem to unge dansere i den smukke georgiske film Imorgen danser vi

Betagende smuk film om forbudt kærlighed i Georgien

Imorgen danser vi, er Georgiens svar på Call Me By Your Name, og det er efter min mening en både bedre og vigt...

20. nov

Pagten - Et fortryllende mesterværk!

Med en imponerende scenografi, vilde effekter, fællessang og et veloplagt cast havde skuespillerne publikum i ...

15. nov
Der er godt gang i kærlighedsforviklingerne i Mozarts Cosi van tutte på Operaen

Flot sunget utroskab

Mozarts liflige og livlige opera om utroskab, Cosi fan tutte, er tilbage på Operaen i en lidt skrabet men smuk...

15. nov

The Nether - Uhyggeligt tabuteater!

Velkommen til Glemmestedet. Her kan du udleve dine indre tabubelagte fantasier hvad enten det er pædofili elle...

13. nov