Homoseksuelle sammenlignes med racister

Af Josh Christensen 14. april 2014

Et afro-amerikansk medlem af den konservative amerikanske Tea Party-bevægelse sammenligner homoseksuelle med racister, blot med den forskel at hun mener homoseksuelle er værre, fordi de ikke er kristne.


Igennem tiderne er homoseksuelle blevet sammenlignet med og kaldt meget. De to mest populære er at homoseksuelle er pædofile, eller at homoseksuelles ret til ægteskab vil fører til, at mennesker, der er til dyresex, får lov at blive gift med deres dyr. Nu er man gået et skridt videre – og sammenligner homoseksuelle med racister a la KKK og Aryan Nation.


En af de sorte ledere af den amerikanske Conservative Mother of America, siger at der er en ny stærk homobevægelse, som er værre end den hvide ”white supremacy” bevægelse som har eksisteret i over hundrede år og været skyld i mord, voldtægter og så videre. Mary Baker, som kvinden hedder, siger, at hun kunne tolerere racisterne, fordi de i det mindste var kristne.

Mary Baker var en af talerne på The Tea Party Express, en gruppe af Tea Party medlemmer, der rejser rundt i USA og holder taler, og hun advarer i en artikel om, at de homoseksuelle er en fare for USA, og at man burde bekæmpe dem, som man bekæmpede de hvide racister. I artiklen skriver hun for eksempel, at hun kunne være uenig med de hvide racisters holdninger om andre hudfarver men stadig være enig med dem om det bibelske syn på liv, ægteskab og seksualitet.

Endvidere skriver hun, at kristne ikke er intolerante, bare fordi de ikke omfavner en umoralsk livsstil, og hun fortsætter med at skrive, at homoseksuelle angriber kristne, hvis disse ikke støtter de homoseksuelles kamp.

Tea Party-bevægelsen og dens medlemmer er kendt for at være ekstremt højreorienterede og meget konservative, så det er ikke underligt, at en sådan artikel bliver udgivet af et af bevægelsens medlemmer. Ej heller er det første gang, at medlemmer af Tea Party-bevægelsen går til angreb på LGBT-bevægelsen, men det er nyt, at man sammenligner LGBT-bevægelsen, med White Supremecy, som i modsætning til LGBT’erne har masser af liv på samvittigheden.

 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr