Hvilken stilling kan du bedst lide?

Af XQ28 Crew 26. oktober 2014

Kunne du tænke dig at være med til at forme et af Danmarks største digitale LGBT-medier? Være med til at skrive de frække, de gode og ikke mindst de vovede historier? Eller hvad med nyheder fra ind- og udland? Har du tjek på mode? Så kan du også være med!

Kunne du nikke ja til noget af det, du læste i indledningen, så er det måske dig vi har brug for i XQ28 teamet. Kig nedenfor, og se, om der er noget, du kunne tænke dig.

Mode med mere
Lige nu søger vi et stabilt team, der elsker alt, hvad moden bringer: den nyeste parfume, et lækkert tøjmærke, sko eller dimsedutter. Skriv til os for at hører mere.
SE MERE INFO I BUNDEN.  

Nyheder
Som de fleste andre medier, henter vi inspiration til vores nyheder fra udenlandske LGBT-sider, men vi laver også vores egne, som handler om, hvad der sker herhjemme - ikke mindst i "miljøet".
 
Nu har du chancen, hvis du kunne tænke dig at være med i et nyhedsteam, der skal arbejde for at højne nyhedsaktiviteten og -kvaliteten på et af de største LGBT-medier herhjemme, nemlig den side du kigger på lige nu.

Hvis du har lyst til det, skulle du overveje at skrive til os. Vi søger både skribenter og en nyhedsredaktør. Sidstnævnte post kan eventuelt deles op i ind- og udland.
SE MERE INFO I BUNDEN.

Musik
Hvem kan ikke lide musik? Det kan de fleste, og de fleste lytter også til musik hver eneste dag. Vi søger dig, der har tjek på musikfronten, og hvad der sker, men også dig, der bare lytter til musik hver dag, og som kunne tænke dig at anmelde, når der kommer noget nyt. Det gælder både albums og koncerter.

Vi søger både musikanmeldere og en musikredaktør. Du vil indgå i vores musikteam, som arbejder tæt sammen under kyndig vejledning af vores musikchef Marie. Marie har stor erfaring og har været hos XQ28 siden 2010. 
SE MERE INFO I BUNDEN.
 
Teateranmelder
Lige nu har vi et helt fantastisk team af teateranmeldere. Vi har et par løse, og så har vi vores trofaste anmeldere Thomas og Per, og det er vi rigtig glade for.

Vi leder dog efter et par stykker mere, da vi er i gang med at udvide teaterområdet, og fordi teater sæsonen nu for alvor går i gang. Derfor er det ærgerligt, at gå glip af en forestilling, hvis ingen af de andre kan. Kunne du tænke dig, at være med på det hold, skal du selvfølgelig også skrive til os.
SE MERE INFO I BUNDEN.

Filmanmelder
I de 7 år, vi har eksisteret, har vi brugt megen tid på at anmelde film, både fra dvd og i biografen. Hver eneste uge kommer der mange nye film, og dem skal vi bruge anmeldere til.
 
Kunne du tænke dig at anmelde det nyeste, kan du blive en af vores filmanmeldere. Hvis du skal anmelde film i biografen, er der det, der hedder pressevisninger, og det foregår om formiddagen, som regel fra 9.30, så det er vigtigt, at du kan på det tidspunkt. SE MERE INFO I BUNDEN.

Korrekturlæser
Alle kan lave stave- eller slåfejl, og derfor læses der altid korrektur på det, vi skriver. Vi har i øjeblikket super Jesper, som læser korrektur og redigerer, men vi søger flere, der kan indgå i korrektur teamet.  Er du mere end bare god til dansk retskrivning og tegnsætning, og har du øje for detaljen, så er det dig vi har brug for her. Har du også evnen til at spotte de dårlige formuleringer og ændre dem til noget bedre, kan vi slet ikke undvære dig.
SE MERE INFO I BUNDEN.

Fotografer
Vi søger folk, der kan lide at tage billeder, både til vores gå-i-byen team og til mere seriøse opgaver, som f.eks. når vi laver interviews.
SE MERE INFO I BUNDEN.  

Ansøgningen (Her er BUNDEN)
Nu har du nået bunden af toppen. Her kan du læse lidt mere om, hvad det indebærer. Læs, lav en ansøgning eller spørg hvis du er i tvivl om noget.

Hvem er du?
Skriv lidt om dig selv: din alder, hvor du bor, og hvad du laver til daglig. Hvilke ambitioner har du, og hvilket område eller områder kunne du tænke dig at arbejde med.

Løn
Da vi hverken får mediestøtte af staten eller har de store reklameindtægter, er alt det, vi laver her, desværre frivilligt arbejde. Du får selvfølgelig ikke direkte udgifter: Hvis du f.eks. anmelder dvd-film, kan du beholde filmen, og du betaler heller ikke for at gå til pressevisninger på film.  Teateranmelderne  betaler heller ikke, og man kan som regel tage en ven med.

Selvom vi ikke bliver aflønnet, har vi store krav m.h.t. deadline. Der skal afleveres til tiden! Teateranmeldere er som regel dem, der har kortest frist, da vi allerede efter endt forestilling skal have en overskrift og antal stjerner, som vi skal sende til teatret. Selve anmeldelsen, skal være redaktionen i hænde senest kl 14.00 dagen efter, medmindre andet er aftalt.  

Tid
Som frivillig på XQ28, et af Danmarks største LGBT-medier, bestemmer du selv, hvor megen tid du vil bruge. Om nyhedsskribenter skriver en nyhed om dagen eller et par stykker om ugen, er op til dem selv. Om vores gå-i-byen fotografer tager en enkelt lørdag eller hver weekend, bestemmer de også selv. Teateranmeldere bestemmer også selv, hvor mange forestillinger, de siger ja til.

Som redaktør af den ene eller anden slags kræves der en smule mere tid. Afhængig af hvor hurtig du er, kan det være fra 2 timer per uge til det antal timer du nu vil bruge.

Hvor skal jeg skal jeg skrive til?
Send din ansøgning til Info@XQ28mail.com

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Händels oratorie Saul er blevet en flot operaproduktion på Operaen.

Flot sceneudgave af Händels barokoratorie om Kong Saul

Operaen har set rigtigt med igen at invitere den visonære operainstruktør Barrie Kosky til København. Ligesom ...

24. mar
Forestillingn 2:22 på NørregadeTeatret er et rigtig godt teatergys om spøgelser.

Sikkert teatergys

NørregadeTeatret har sammen med Sjællands Teater taget en ikke ofte spillet teatergenre i Danmark op,nemlig te...

18. mar
Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar