Berømtheder, som sprang ud i 2015

Af Elvir Pelešević 1. februar 2016

Indledning: Det er ikke så lang tid siden, at verdens berømtheder kæmpede med næb og kløer for at holde deres seksualitet hemmelig. Det gjaldt især de kendte homoseksuelle, som var bange for, at omverdenens fordømmelse og negative reaktioner kunne skade deres karriere og omdømme. Tiderne skifter dog, og flere og flere berømtheder taler nu åbent om deres seksualitet.

Her er en liste over nogle af det mest kendte personer, som "kom ud af skabet" i løbet af 2015:

(1) Miley Cyrus, Den kontroversielle sangerinde og skuespiller afslørede i et interview, at hun er panseksuel. Ved den lejlighed udtalte Miley Cyrus bl.a. følgende: "Jeg er meget åben omkring min panseksualitet. Jeg er 22 år, jeg dater, og jeg ændrer min stil hver anden uge, også i forhold til de mennesker, jeg er sammen med. Panseksualitet kan beskrives som evnen til at elske mennesker uanset køn.

(2) Caitlyn Jenner, Caitlyn er kendt som den tidligere olympiske mester Bruce Jenner og ikke mindst som familien Kardashians overhoved. Hun gennemførte kønsskifte sidste år. Sin transeksualitet afslørede Jenner i et interview med Diane Sawyer, og i juni sidste år blev der for første gange udgivet billeder af Bruce som Caitlyn i "Vanity Fair".

(3) Lilly Rose-Depp, datter af den kendte skuespiller Johnny Depp, afslørede via Instagram i august sidste år, at hun skiftede sin seksuelle orientering. Hendes far har talt åbent om datterens seksualitet, hvor han bl.a. har sagt, at han længe har vidst, at hun er lesbisk. Endvidere har han fortalt, at Lilly er en af de klogeste personer, han kender, og at han er stolt af deres tætte forhold til hinanden.

(4) Eliot Sumner Eliot, som er datter af den kendte musiker Sting, fortalte i december sidste år, at køn er uden betydning for hende. Den 25-årige Sumner sagde til den britiske avis "Evening Standard", at hun gennem de sidste to år har haft en kvindelig kæreste.

(5) Jess Glynne Jess, som er en af mest succesfulde britiske sangerinder, sprang ud som biseksuel i maj sidste år, kort efter, hun og hendes pigekæreste gik fra hinanden. Til magasinet "ES" sagde hun dengang: "Jeg ved ikke, hvad jeg ønsker lige nu - at være sammen med en pige, med en mand eller med hvem som helst. Jeg er så afslappet omkring dette, at jeg vil vente og se, hvad det fører til."

(6) Adam Rippon, Den amerikanske kunstskøjteløber, Adam Rippon, som tidligere har vundet en sølvmedalje ved verdensmesterskaberne, fortalte til magasinet "Skating", at han er homoseksuel. Han forklarer: "Jeg har lyst til at sige noget til den far, som er bekymret for, at hans søn er kunstskøjteløber. Jeg mener - se på mig. Jeg er bare en normal søn, der kommer fra en lille by i Pennsylvania. Intet har ændret sig."

(7) Reid Ewing, Reid er mest kendt for sin rolle som Dylan i komedieserie "Modern Family". Han sprang ud ved at tweete en kommentar om en anden mand, som han mente var "hot". Da en anden bruger af Twitter spurgte Reid, om hans kommentar skal tolkes som, at han lige var kommet ud af skabet, svarede Reid: "Jeg har aldrig været inde i et skab."

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Händels oratorie Saul er blevet en flot operaproduktion på Operaen.

Flot sceneudgave af Händels barokoratorie om Kong Saul

Operaen har set rigtigt med igen at invitere den visonære operainstruktør Barrie Kosky til København. Ligesom ...

24. mar
Forestillingn 2:22 på NørregadeTeatret er et rigtig godt teatergys om spøgelser.

Sikkert teatergys

NørregadeTeatret har sammen med Sjællands Teater taget en ikke ofte spillet teatergenre i Danmark op,nemlig te...

18. mar
Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar