Foto Madklubben.dk

Ny restaurant på Regnbuepladsen

Af Tejs Ellesøe 25. marts 2016

Forbandelse eller ej, nu åbner madklubben restaurant på den legendariske Regnbueplads midt i København.

Restaurant
Steak Royal

Adresse
Regnbuepladsen 3-5

Web
Madklubben.dk

Menukort
Her

 

Gennem det sidste par år har både homorestauranten Heaven II og Dennis Knudsens omdiskuteret restaurant Kontrast haft til huse på Regnbuepladsen. Ingen af dem kunne holde på kunderne, og stederne havde derfor kort levetid - sidstnævnte kun knap fire uger. Det er nærmest som om, der hviler nærmest en forbandelse over stedet.

Alligevel blev der i december sidste år skrevet under på en ny restaurantaftale, og allerede få dage efter rykkede det første hold håndværkere ind. Det er indehaver af Madklubben, Anders Aagaard, der har allieret sig med sine to partnere, Nils Petter Bro og Lars Bertelsen, om en ny Madklubben restaurant.

Endelig kommer der et royalt islæt over Regnbuepladsen, når Madklubbens nyeste skud på stammen, Steak Royal, slår dørene op til det spæde forår den 5. april. Så kan københavnerne og særligt homomiljøet glæde sig til mad i særklasse.

Kongebøffer og regnbueis
På Madklubbens hjemmeside står der; Drømmen er at servere gode bøffer, saftige skaldyr og læskende cocktails.

Med det gode ry, Madklubben har, tror vi ikke de tager munden for fuld. Vi har smugkigget på det kommende menukort, og vi kan kun sige; JA TAK, en af hver.

Der er 6 forskelligeforretter til hver 75 kr. Her er bl.a. rørt taskekrabbe, dybstegte blæksprutter og tynde skiver af kalveinderlår med syltet citron og blomsterkapers. Hvis det ikke har fået mundvandet til at løbe i stride strømme, kan man også byde på 8 forskellige hovedretter i en let fordeling 4/4 mellem kød og fisk. 

Kongen over dem alle er en "lille" côte de bœuf, og hold nu fast: Det er en ribeye bøf med ben, som vejer ca. 1000g, og prisen er 450kr. Der står den er til deling, meeeen, det behøver man jo ikke.

Side orders og saucer er også et kapitel for sig. Fat fries, trøffelfritter, stuvet majs og meget mere. Saucerne er lige fra hjemmelavet tyk bearnaise over  Madagascar pebersauce til rødvinssauce.

Uanset om man har spist en kæmpe bøf og forret, så er der ALTID plads til dessert. Her har Steak Royal fire at vælge i mellem. Vi vil gerne fremhæve "Regnbueisen", som er en moderne fortolkning af den klassiske regnbueis. Chokoladeis, Hindbærsorbet, vanilleis og brændt marengs. Dette er uden tvivl en hyldest til Regnbuepladsen - og det kan vi jo godt lide. 

Hvis dine tænder ikke er begyndt at løbe i vand, så tjek hele menukortet på linket ude til højre. Hvis man elsker en god bøf, så er Steak Royal bestemt et af de steder, man skal besøge.  

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Händels oratorie Saul er blevet en flot operaproduktion på Operaen.

Flot sceneudgave af Händels barokoratorie om Kong Saul

Operaen har set rigtigt med igen at invitere den visonære operainstruktør Barrie Kosky til København. Ligesom ...

24. mar
Forestillingn 2:22 på NørregadeTeatret er et rigtig godt teatergys om spøgelser.

Sikkert teatergys

NørregadeTeatret har sammen med Sjællands Teater taget en ikke ofte spillet teatergenre i Danmark op,nemlig te...

18. mar
Der er masser af spas i opesætningen af Ariadne på Naxos på Operaen, men det trætter i længden.

Smuk sang og forvirring

Ariadne på Naxos er fuld af den skønneste musik fra Richard Strauss, som bliver flot formidlet på Operaen i en...

16. mar
Askepot med Lions Musical er et flot show.

Musikken redder Askepot

Den nye musicaludgave af eventyret om Askepot er et flot show i Tivolis Koncertsal – med masser af god musik s...

9. mar