Mikael Costa til venstre

10 år med Costa i Berlin

Af Tejs O. T. Lindhardt 29. marts 2018

DeeJay Mikael Costa kan nu fejre 10 års jubilæum som DJ i Berlin, Tyskland den 30. marts 2018, i forbindelsen med påsken. Ud over det fejrer DeeJay Mikael Costa også sin udsendelse nr. 200 for den Tyske radiostation DeeRedRadio.com den 25. april 2018. 

Vi kender mest DeeJay Mikael Costa som booker fra Oscar Bar Café, men i virkeligheden slog han igennem i Berlin før han havde sit første spillejob i det danske homomiljø.  I 2011 blev DeeJay Mikael Costa kåret til ”Bedste Elektro DJ” af DeeRedRadio. Han har spillet til alle de store fester som Sex-Dance, Hustlaball og PIG-Party og ikke mindst til Nytårsfester i Berlin. Nu kan han også skrive 10 års jubilæum og stadig aktiv DeeJay i Berlin på CV'et. 

Costa fortæller: Jeg var DeeJay i forvejen og var gæst i Berlin. Musikken de spillede i Berlin passede til mig. Jeg var på dansegulvet i KitKatClub i Berlin. Der kom en fyr og delte flyers ud om et event på FATEclub. Jeg kendte godt klubben i forvejen. Jeg vidste ikke at det var ejeren jeg talte med, så jeg spurgte ham om man kunne levere en demo cd til nogen i den klub? 

Til det svarede han med et smil at det vidste han at man kunne, for det var ham der ejede klubben. 

Vi aftalte derfor at jeg skulle sende en til ham. Jeg lavede en Demo CD og bum så blev jeg hyret til mit første spillejob i Berlin og dermed var dørene åbne. Det er 10 år siden nu. Jeg spillede både til ”Easter”, ”Folsome” og ”Silvester” i 2008.

Det hele gik meget stærkt og Ole Müller startede et bureau som hedder OM-PartyEvents. 

Costa arbejder den dag i dag stadig for OM-PartyEvents. Det var også her han mødte Andreas aka RedTomCat der er ejer af DeeRedRadio som Costa er ansat hos på femte år.

DeeRedRadio havde vundet titlen som ”Best Club Sound” I Tyskland tre år I træk før han blev ansat.  Jeg er så stolt af at jeg har været med til at bevare denne titel siden jeg blev ansat 1. januar 2013, siger Mikael Costa.

Det var en drøm der gik i opfyldelse for Mikael Costa. Jeg gav det en chance og spurgte. Jeg tænkte at det måske nok blev til det ene spillejob, men det er blevet til rigtig mange, og sikke mange fantastiske dejlige oplevelser. Det er 10 år siden nu, og jeg kan slet ikke forstå det. Livet handler om timing og timingen var perfekt for mig. Jeg kan kun opfordre andre hvis de brænder inde med en drøm. Giv det en chance. Kom op af sofaen. Der sker intet hvis man bliver siddende, siger Mikael Costa.

Fejrer det i Berlin
DeeJay Mikael Costa fejrer sit 10 års jubilæum som DJ i Berlin, Tyskland. Det bliver i påsken fredag den 30. marts 2018 klokken 23:00 på Connection.

Der bliver arbejdet på en 6 timer lang udsendelse i anledning af DeeJay Mikael Costa som også kan fejre sin udsendelse, nr. 200 for den tyske netradiostation DeeRedRadio.

Jeg mødte Mikael Costa første gang i den berømte KitKat Club i Berlin for 10 år siden. Vi talte om min egen klub, FATEclub i Berlin, og at jeg altid leder efter gode DJ’s til vores fester, specielt tilvores internationale homo event, Sex-Dance.

Vi startede et samarbejde, og hans musik var fantastisk, publikum var vilde med det, der var en fest! 

Fra dengang har han været ansat som fast DJ for Sex-Dance i FATEclub, også for eventet som hedder ”PIG” i påsken hvilket jeg er arrangør af. 

I forlængelse af det er Mikael og hans kæreste blevet mine venner, og jeg vil ikke undvære dem hverken som DJ eller som venner, siger Ole Müller og forsætter: Jeg ved at Mikael lever livet gennem musikken, føler efter hvad folk gerne vil høre og han elsker de fester han spiller til. Mikael er nem at arbejde med. Vi arrangører elsker den slags.

Tillykke til Mikael Costa med Jubilæumet. 

 

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Hvem kan sige nej til en omgang fransk?

For to år siden fik Regnbuepladsen en ny restaurant da Madklubben og Steak Royal flyttede ind. Her knap to år ...

I to år har man kunne vælte sig i kød, kød og mere kød. Altid store saftige b...

Turen går... med Interrail 

Har man ikke har travlt, er det at rejse med tog noget af det smukkeste, og med DSB Interrail kan man hoppe af...

Der er vist ikke nogen rigtig eller forkert måde at bruge en interrail-billet på. Som DSB selv skr...

La Bayadère i Prag

Kan man være heldigere end at opleve koreografen Javier Torres nyfortolkning af La Bayadère mens man er i Prag...

7. jul
Sonja Richter som centrum for alles opmærksomhed i Misantropen i Grønnegårdsteatret.

Monoton Misantrop 

Flot er det i Grønnegårdsteatret med blå himmel, grønne træer og flotte kostumer, men en smule stillestående b...

30. jun
De tre medvirkende i forestillingen Forever Young er oplagte men mangler den sidste gnist til at hive morskaben hjem.

Op med sprøjten

Denne farce over medicinalindustrien har selv brug for en saltvandsindsprøjtning. 

25. jun
Det er noget showet kører og musikken spiller at musicalen Seebach løfter sig helt op i det euforiske.

Seebach får taget til at løfte sig på Gamle Scene

Fredericia Teater har igen indtaget Det Kongelige Teaters Gamle Scene – denne gang med deres storsælgende musi...

25. jun