Der er masser af fest for børn og voksne i årets forestilling fra Cirkus Summarum.

Slaraffenland for børn

Af Per Lundsgaard 28. juni 2021

Cirkus Summarum er vendt tilbage efter et års corona-pause, og det er masser af jublende børn glade for.

Titel
Cirkus Summarum 2021

Teater
Cirkus Summarums cirkustelt

Spilleperiode
Ballerup 30. juni - 11. juli, Aarhus 17. juli - 5. august 

Stemningen begynder langt inden forestillingen starter, med masser af aktiviteter på pladsen foran det store cirkus-telt, og alt virker corona-sikkert med inddelte sektioner og muligheder for afspritning, men det virker også dejligt afslappet, og for en stund ser det ud til at både børn og forældre glemmer det daglige corona-stress — når man lige har fået overstrået den obligatoriske coronapas-fremvisning!

Selve forestillingen er også en overdådig tur rundt i drømmeland hos de figurer man kender fra Ramasjang på DR. Denne gang er det Rosa der har uhyggelige drømme, og derfor får en usynligheds-paraply så hun kan besøge de andres drømme i stedet — det kommer der en masse sjov ud af og vi kommer godt rundt i de forskellige figurers univers. 

Mads Geertsen er hyggelig skarp i tonen som Onkel Reje der kommer i elektrisk humør og hylder mangfoldigheden i et herligt nummer i ført glimmerskørt, Coco Hjardemaal får vist gymnastiske trick og lavet musik på en speciel maskine, Mikkel Lomborg er i hopla i en drøm som Kong Skæg, hvorimod frisør nummeret i anden del virker en smule klodset, Kristian Klintberg charmer som Detektiven Kristian i et tryllenummer og Mille Gori som Motor Mille er nok den der mest nær,mer sig en ægte cirkusartist med imponerende numre i trapez. Rosa Gjerluff Nyholm som Rosa sørger for at holde børn og voksne fangede i historien under hele forestillingen, selvom der godt kunne være strammet og skåret lidt i en temmelig lang forestilling. Det er Toniah Pedersen der har instrueret med stor opfindsomhed, og har også stået for koreografien i den sædvanlige street-stil der godt efterhånden kan komme til at virke lidt ensformig. Blandt danserne var det især Mads Gronemann man lagde mærke til og han har en skarpere showstil der passer godt til både musical og denne slags forestillinger. 

Musikalsk er vi i gode hænder hos DRs Big Band, og Oh Land har sammen med Adi Zukanovic skrevet titelsangen, og vi får et genhør med samme duos skønne Julefebersang, og en par af Kim Larsens poetiske numre.

Børnene jublede og de voksne var glade for at kunne få en fælles oplevelse med deres yngste væk fra en corona-skærm, Cirkus Summarum er tilbage i dejlig overdådig stil.

Tjek os ud

Teater

Annonce

Kedelig kold og med bølgepomfritter

Tivoli har budt den populære burgerbar Gasolin Grill indenfor i sin smukke have. Om det var klogt vil tiden vi...

For lidt over et år siden besøgte vi Tivoli for at sætte fokus på de steder der havde...

Tivolis bedste burger!

Findes der noget bedre end en rigtig juicy burger, en burger hvor du med en mundfuld kan smage lidt af det hel...

Tivoli slår sig op som byens største spisested, og det er ganske rigtigt. I Tivoli er der noget f...

Stig Rossen er triumferende sikker i rollen som Jabbadoor i den nye flotte udgave af Atlantis i Tivoli.

Hil Atlantis!

Tivoli og Mikkel Rønnow har lavet en smuk og elegant udgave af Atlantis der gør hvad den kan for at skjule vær...

17. sep

Sex education er tilbage

Vi skal endnu engang tilbage til Netflix’ originale serie Sex Education hvor vi selvfølglig igen skal møde de ...

16. sep
Det er Lars Mølsted som Den Store Stygge Ulv der får hele salen hvinende med sig i musicalen De tre små grise på Fredericia Musicalteater.

En, to, tre små grise

Fredericia Musicalteater genåbner med en frisk musical for hele familien.

15. sep
Sofie Elkjær Jensen kan ikke holdes nede som det lysende midtpunkt i Faust på Operaen, her omgivet af dansere fra Tivoli.

Faust til låns – med benspænd

Alle komponister skriver på baggrund af hvad de har hørt og set i deres liv, og alle kunstnere skaber for og...

11. sep