Foto Sandra Thorsson

Svensk charmetrold giver koncerter i Danmark

Af Michael Andersen 22. oktober 2019

Den sexede popsanger Benjamin Ingrosso der blev nr. 7 til Eurovision i 2018, går på scenen i Lille Vega i København søndag den 3. november og i Train i Aarhus den 8. november.

Den kun 21-årige sanger skriver selv sine sange og udgav sidste år debutalbummet Identification i kølvandet på eurovision-succesen med hittet Dance You Off. Albummet fik gode anmeldelser, røg til tops på den svenske hitliste og solgte guld, og Benjamin blev hyldet som den for tiden største musikstjerne i hjemlandet.

Benjamin debuterede allerede som 15-årig i 2015 med nogle singleudgivelser af søde, men imponerende gode kærlighedspopsange der blev lidt mere vovede med tiden. ”Is it me that you see when you touch yourself?” spurgte han i 2017-videoen til Do You Think About Me, og han havde allerede et stort hit med sangen Good Lovin’ inden deltagelsen i Eurovision.

I 2017 fortalte Benjamin i et interview med svenske QX at han er opvokset med en mor hvis bedste venner var bøsser og at familien på et tidspunkt mistænkte Benjamin for at være bøsse fordi han lavede musicals, kunne lide at klæde sig ud og ikke interesserede sig for typiske drengeting som fodbold. Så overvejede han selv hvad det betød at være bøsse, men han tændte desværre ikke på tanken om at skulle være sammen med en fyr.

Han havde prøvet at være på homoklubber i Stockholm og Palma og syntes det var sjovt, men han måtte gå tidligt hjem fordi fyrene gik lige til sagen og ikke bare ville byde på drinks, men også have ham med hjem. Og hvem kan fortænke dem i det? Han ser jo godt ud.

Bedste mandlige live-kunstner 
Med albummet Identification fornemmer man at det at blive lidt ældre klæder Benjamins sangskrivningstalent, og man fornemmer også et stort potentiale for hvad han kan drive det til efterhånden som han modnes endnu mere.

Udover eurovisionsangen byder albummet også på den ret fede single I Wouldn’t Know og den dansable So Good So Fine When You’re Messing With My Mind. Albummets åbningsnummer Behave blev også udgivet som single med tilhørende video på YouTube, og deluxe-udgaven på iTunes inkluderer hitsinglen Tror du att han bryr sig, der er en duet med Felix Sandman og har over 2,2 millioner visninger på YouTube.

I sommer udgav Benjamin singlen Costa Rica, og det forlyder at et nyt album er på trapperne med endnu en singleudgivelse planlagt til november. I mellemtiden kan de pop- og danseglade bøsser så opleve ham optræde med sangene fra Identification til koncerten i Vega. Benjamin har to gange vundet den svenske Rockbjörnen-pris som bedste mandlige live-kunstner, så mon ikke han leverer et godt show?

For yderligere info og billetter, se her

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Kronborg leverer stadig godt dansk smørrebrød 

Byens gamle “dame”, Restaurant Kronborg leverer stadig noget af byens bedste smørrebrød, uanset om man er til ...

For helt præcis otte år siden besøgte vi en restaurant, der ligger på hjørnet ...

Dansk queer kunst fra 1800-tallet

De danske museer er ikke overrente for tiden, men her er en udstilling der absolut er værd at se. Kunstmaleren...

22. jun
Mette Maria Ahrenkiel i nærbillede i online-dramaet Safe Space på Future V.

Pseudo-thriller i nyt teaterformat

Teater V i Valby har haft premiere på deres nye online scenerum Future V med den første forestilling Safe Spac...

15. jun
Sam Rockwell som sexet homo-nazist og Scarlett Johansson skaber god balance i den satiriske Jojo Rabbit om de sidste måneder i 2. verdenskrig.

Nazi-kanin i lystig satirisk film

8. jun
Nu tilbyder flere teatre forestillinger lavet specielt til online platforme.

Teatre går digitalt

I den sidste måned har teatre over hele verden givet publikum muligheden for at streame forestillinger under C...

16. maj