Dansk LGBT sport hiver stor sponsor i mål

Af Tejs Ellesøe 22. juli 2020

Det er lykkedes en undergruppe af Pan Idræt, nemlig rugby klubben Cph Wolves RFC at komme i “seng” med det store amerikanske forsikringsselskab AIG, og de bliver nu hovedsponsor for dem.

Cph Wolves RFC 
NY hjememside

Find dem på Facebook

Det er ikke hver dag at man hiver en stor sponsorkonkrakt hjem, hvis man altså ikke lige er en heteroseksuel sportsklub. Men ikke destomindre er det lykkedes for Cph Wolves RFC at få en aftale med det det amerikanske forsikringsselskab American International Group, Inc (AIG). Det er et af verdens førende forsikringsselskaber med kunder i mere end 80 lande.

AIG har i flere år støttet internationelt professionelt rugby og derfor falder det nu også naturligt at de har underskrevet en 2-årig kontrakt med Cph Wolves.

"AIG har været en passioneret sponsor af internationelt professionelt rugby og New Zealand All Blacks igennem mange år, og her i Danmark har vi allerede et samarbejde med Copenhagen Pride – om end den københavnske Pride desværre ikke er som den plejer i år. Jeg er derfor stolt over at kunne annoncere udvidelse af dette engagement med vores netop indgåede samarbejde med det inklusive rugbyhold Copenhagen Wolves RFC. Formålet med samarbejdet er naturligvis at støtte Copenhagen Wolves RFC i deres arbejde og at understrege AIG’s position som et diversificeret og inkluderende forsikringsselskab og arbejdsplads.” Michael Jensen, General Manager Nordics

Men hvad betyder de egentlig for Cph Wolves RFC, at de hiver en så stor aftale hjem?

Det betyder jo sådan rent praktisk at vi har fået nyt tøj til vores spillere hvilket er en ret stor omkostning for en amatør klub og det hjælper os naturligvis med at skabe en hold idenditet så vi kan ligne et hold både på banen og når vi er ude socialt. 

Rent økonomisk har AIG så indirekte hjulpet os ved at give os lov til at sælge sponsor pladser på vores shorts så vi kunne få Masken og Jailhouse som sponsor også. 

Og så giver det os også den mulighed som vi har i skrivende stund nemlig medie omtale som kan hjælpe os med at få budskabet langt bredere ud end vi selv ville kunne”, fortæller Jimmy Knud Christensen, formand for Cph Wolves RFC.

Er Cph Wolves noget for dig
Kunne du tænke dig at prøve en spændende sport? Eller har du lyst til at møde nye venner? Eller har du spillet rugby før og tænker det er på tide at starte igen?

Sådan lyder introen i øjeblikket på facebook, hvor Cph Wolves RFC ønsker nye medlemmer til denne spændende sport. 

Så er det noget for dig, så kan du komme til intro alle mandage i juli og august, hvor du kan høre om sporten og prøve om det er noget for dig. Du vil selvfølgelig kunne møde holdet og der er afsat en træner der fortæller om de mest basale teknikker i rugby i et tempo du selv er med til at styre. Så uanset om du har er uerfaren eller erfaren, de er også ligeglade med hvilken etnicitet eller sensuel orientering du har, ja så er alle velkomne.

Det sker ude på Holmens Idrætsanlæg, Arsenalvej 6, på Christianshavn, fra 18-20.
Men du kan læse mere på deres facebook.

Vi har spurgt Cph Wolves RFC om hvorfor man skal starte hos dem, og hvad der er fedt ved denne sport.

Man skal starte til rugby fordi  det er en sport med et fantastisk sammenhold og man får lynhurtigt en masse gode venner. 

Rugby er ikke bare en holdsport på banen, vi har også utrolig man sociale events og sjove rejser til turneringer med andre LGBT+ hold. 

Rugby kan være lige præcis det du gerne ville have det skal være om det er en socialt hangaround du gerne vil være eller en super seriøs spiller vi forsøger at rumme dem alle uanset dit ambitions niveau

Vi kan godt lide at sige we play hard and party hard fortæller” Jimmy Knud Christensen, formand for Cph Wolves RFC.

Støt Cph Wolves
Ikke med at AIG er hovedsponsor og støtter Cph Wolves RFC, så kan du også støtte dem. Der er i forbindelses med den nye aftale lavet noget af det lækreste sportstøj, som du kan se og købe på Macronstore Cph. Der er både Polo Shirts, shorts, sokker og Hoodies, som kan købes Her.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Bedste hotelmorgenmad i København

Er morgenmad virkelig det nye “sort”?

Nogle siger, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men graver man efter bevis for dette, ...

Hotel Skovly - en perle på Bornholm 

Endnu en påskeferie er bag os. Folk har forskellige præferencer, når det kommer til hvordan og hvad de bruger ...

Hotel Skovly ligger i nærheden af Rønne og er let fremkommeligt uanset om man bruger den offentli...

Sofie Pallesen og Anton Hjort er de helt rigtige til at formidle Jon Fosses børnebog Kant på Parkteatret i Frederikssund.

Ud over kanten

Park Teatret har haft premiere på den fine forestilling Kant – om en dreng, der undres over universets uendeli...

18. apr
Ulla Henningsen og Waage Sandø er forrygende gode i den mindre gode komedie Nye Tider på Folketaetret.

Komedie uden kant

Folketeatret har Danmarkspremiere på den amerikanske feel-goodkomedie Grand Horizons, som på dansk er blevet t...

18. apr
Trine Pallesen sammen med det gode orkester i forestillingen Ta' mig som jeg er om Grethe Ingemann.

Hyggelig Grethe Ingmann forestilling i Tivoli

Man kan lige nå det i aften, hvis man vil have en hyggelig og nostalgisk aften i selskab med Trine Pallesens f...

18. apr
Det er et herligt musikalsk hold der er på scenen i kabareten

Kun det bedste er godt nok

Den rigtigt gode idé med Kunstnerkabaret på Riddersalen fortsætter flot med den nyeste forestilling. 

10. apr