Dansk LGBT sport hiver stor sponsor i mål

Af Tejs Ellesøe 22. juli 2020

Det er lykkedes en undergruppe af Pan Idræt, nemlig rugby klubben Cph Wolves RFC at komme i “seng” med det store amerikanske forsikringsselskab AIG, og de bliver nu hovedsponsor for dem.

Cph Wolves RFC 
NY hjememside

Find dem på Facebook

Det er ikke hver dag at man hiver en stor sponsorkonkrakt hjem, hvis man altså ikke lige er en heteroseksuel sportsklub. Men ikke destomindre er det lykkedes for Cph Wolves RFC at få en aftale med det det amerikanske forsikringsselskab American International Group, Inc (AIG). Det er et af verdens førende forsikringsselskaber med kunder i mere end 80 lande.

AIG har i flere år støttet internationelt professionelt rugby og derfor falder det nu også naturligt at de har underskrevet en 2-årig kontrakt med Cph Wolves.

"AIG har været en passioneret sponsor af internationelt professionelt rugby og New Zealand All Blacks igennem mange år, og her i Danmark har vi allerede et samarbejde med Copenhagen Pride – om end den københavnske Pride desværre ikke er som den plejer i år. Jeg er derfor stolt over at kunne annoncere udvidelse af dette engagement med vores netop indgåede samarbejde med det inklusive rugbyhold Copenhagen Wolves RFC. Formålet med samarbejdet er naturligvis at støtte Copenhagen Wolves RFC i deres arbejde og at understrege AIG’s position som et diversificeret og inkluderende forsikringsselskab og arbejdsplads.” Michael Jensen, General Manager Nordics

Men hvad betyder de egentlig for Cph Wolves RFC, at de hiver en så stor aftale hjem?

Det betyder jo sådan rent praktisk at vi har fået nyt tøj til vores spillere hvilket er en ret stor omkostning for en amatør klub og det hjælper os naturligvis med at skabe en hold idenditet så vi kan ligne et hold både på banen og når vi er ude socialt. 

Rent økonomisk har AIG så indirekte hjulpet os ved at give os lov til at sælge sponsor pladser på vores shorts så vi kunne få Masken og Jailhouse som sponsor også. 

Og så giver det os også den mulighed som vi har i skrivende stund nemlig medie omtale som kan hjælpe os med at få budskabet langt bredere ud end vi selv ville kunne”, fortæller Jimmy Knud Christensen, formand for Cph Wolves RFC.

Er Cph Wolves noget for dig
Kunne du tænke dig at prøve en spændende sport? Eller har du lyst til at møde nye venner? Eller har du spillet rugby før og tænker det er på tide at starte igen?

Sådan lyder introen i øjeblikket på facebook, hvor Cph Wolves RFC ønsker nye medlemmer til denne spændende sport. 

Så er det noget for dig, så kan du komme til intro alle mandage i juli og august, hvor du kan høre om sporten og prøve om det er noget for dig. Du vil selvfølgelig kunne møde holdet og der er afsat en træner der fortæller om de mest basale teknikker i rugby i et tempo du selv er med til at styre. Så uanset om du har er uerfaren eller erfaren, de er også ligeglade med hvilken etnicitet eller sensuel orientering du har, ja så er alle velkomne.

Det sker ude på Holmens Idrætsanlæg, Arsenalvej 6, på Christianshavn, fra 18-20.
Men du kan læse mere på deres facebook.

Vi har spurgt Cph Wolves RFC om hvorfor man skal starte hos dem, og hvad der er fedt ved denne sport.

Man skal starte til rugby fordi  det er en sport med et fantastisk sammenhold og man får lynhurtigt en masse gode venner. 

Rugby er ikke bare en holdsport på banen, vi har også utrolig man sociale events og sjove rejser til turneringer med andre LGBT+ hold. 

Rugby kan være lige præcis det du gerne ville have det skal være om det er en socialt hangaround du gerne vil være eller en super seriøs spiller vi forsøger at rumme dem alle uanset dit ambitions niveau

Vi kan godt lide at sige we play hard and party hard fortæller” Jimmy Knud Christensen, formand for Cph Wolves RFC.

Støt Cph Wolves
Ikke med at AIG er hovedsponsor og støtter Cph Wolves RFC, så kan du også støtte dem. Der er i forbindelses med den nye aftale lavet noget af det lækreste sportstøj, som du kan se og købe på Macronstore Cph. Der er både Polo Shirts, shorts, sokker og Hoodies, som kan købes Her.

Tjek os ud

Nyheder

Annonce

Kan man tage cremen ud af Nimb?

For efterhånden en del år siden fik Nimb en “mor” i form at Fru Nimb, og nu har de fået en “baby”, en lille a...

Nimb er efterhånden kendt som et af Københavns mest luksuriøse steder – til events, ...

Kronborg leverer stadig godt dansk smørrebrød 

Byens gamle “dame”, Restaurant Kronborg leverer stadig noget af byens bedste smørrebrød, uanset om man er til ...

For helt præcis otte år siden besøgte vi en restaurant, der ligger på hjørnet ...

Her er Troye Sivans nye sang 

For knap to år siden udsendte australske Troye Sivan albummet Bloom, og med dagens nye single Easy er der ikke...

15. jul

Dansk queer kunst fra 1800-tallet

De danske museer er ikke overrente for tiden, men her er en udstilling der absolut er værd at se. Kunstmaleren...

22. jun
Mette Maria Ahrenkiel i nærbillede i online-dramaet Safe Space på Future V.

Pseudo-thriller i nyt teaterformat

Teater V i Valby har haft premiere på deres nye online scenerum Future V med den første forestilling Safe Spac...

15. jun
Sam Rockwell som sexet homo-nazist og Scarlett Johansson skaber god balance i den satiriske Jojo Rabbit om de sidste måneder i 2. verdenskrig.

Nazi-kanin i lystig satirisk film

8. jun